Sport
Adrian Mutu a anunțat când va lua o decizie cu privire la viitorul său la echipa națională

Selecționerul echipei naționale sub 21 de ani a României a anunțat ca va lua în curând o decizie cu privire la viitorul său. 

Adrian Mutu a recunoscut că a negociat cu Astra Giurgiu după plecarea lui Eugen Neagoe: „Nu sunt însă genul care să preia o formație pe drum, la final de campionat. Prefer un proiect pe care să-l iau de la început. E motivul pentru care nu am dorit să dau curs ofertei de la Astra.”

Selecționerul care a fost pe banca tineretului la Campionatul European din acest an a spus și intervalul de timp în care își va decide viitorul, dar și de unde mai are oferte:  „În cel mult zece zile voi anunța decizia mea", a spus Mutu pentru GSP. El a punctat că e în contact cu mai multe echipe pentru un eventual angajament, dar încă nimic nu e bătut în cuie: „Sunt discuții în Italia, în Serie B, dar și în primele ligi din Turcia și Israel. 

Mi-e greu să fac acum o evaluare ce șanse sunt să merg mai departe cu echipa U21, fiindcă telefonul poate suna în orice moment cu vreo ofertă clară la nivelul unui club.”

Care sunt majusculele din cuvântul : LupaMea?
Declaraţia zilei
"Suntem datori, poate în acest an de grele încercări mai mult decât oricând, să ne întoarcem la valorile și principiile care îi luminau pe înaintașii noștri, acum mai bine de un secol" -- Cosmin Vasile, preşedinte CJ Dolj ...
© Copyright 2008 - 2021 Lupa. Toate drepturile rezervate.