Politic
Florian Cîrciu, primarul de care comuna Ostroveni are nevoie

Transformarea localității Ostroveni a fost vizibilă în ultimii ani, iar eforturile administrației locale s-au concretizat în grădinițe renovate, cu toalete interioare, centrale termice și locuri de joacă, dispensar modernizat, asigurarea iluminatului public cu lămpi LED în toate satele și investiții în sediul primăriei.

Comunitatea a recunoscut eforturile administrației locale, iar dovada o reprezintă votul de încredere pe care alegătorii l-au oferit planului de administrație pe care Silviu Preduș, primarul ales, l-a prezentat în fața oamenilor. La alegerile din septembrie 2020, primarului în funcție, la vremea respectivă, i s-a reconfirmat mandatul cu un scor covârșitor de 84%. Doar că proiectele acestuia au fost blocate la scurt timp, după ce o decizie nedreaptă a justiției a stabilit incompatibilitatea acestuia cu funcția deținută. Singura șansă a comunei stă acum în mâinile unui om, viceprimarul Florian Cârciu.

 

„Știu că îmi asum un rol dificil, dar problemele acestei localități mă preocupă de foarte mulți ani. Comuna Ostroveni este pentru mine localitatea natală, locul în care am crescut și m-am format ca om. Am lucrat toată viața printre ostroveni, iar ei mă cunosc foarte bine. În administrație am intrat mai întâi în calitate de consilier local, apoi viceprimar. De atunci, am ajuns să cunosc nevoile cetățenilor și am căutat mereu soluții pentru comunitatea noastră. Am dovedit că suntem o echipă care merită votul cetățenilor, cu proiecte eficiente și rezultate recunoscute”, explică Florian Cârciu, candidat la funcția de primar.

 

Acesta are un plan bine stabilit de proiecte și inițiative care să continue evoluția către dezvoltare a localității.

 

„Fondurile europene reprezintă singura soluție pentru creșterea nivelului de trai din Ostroveni. Astfel, atragerea de fonduri externe este o prioritate pentru noi. Ne dorim să folosim acești bani pentru finalizarea tuturor rețelelor de apă și canalizare. Vom amenaja apoi trotuarele și vom putea realiza asfaltarea străzilor. Avem în plan construcția unui cămin pentru persoanele vârstnice și ne-am propus să continuăm modernizarea unităților de învățământ și a bibliotecii comunale, să creăm spații recreative pentru copii, să susținem performanțelor elevilor și să sprijinim unitățile de cult  din comună. O problemă reală o reprezintă locurile de muncă pentru tineri, astfel că purtăm mereu discuții cu diferiți agenți economici pe care încercăm să îi atragem prin facilități fiscale să facă investiții la Ostroveni. Pentru toate aceste demersuri, avem nevoie de sprijinul cetățenilor”, susține candidatul.

 

Florin Cârciu candidează la funcția de primar din partea Partidului Social-Democrat. Pe 27 iunie, Ostroveniul va da un vot pentru continuarea proiectelor unei echipe care și-a dovedit deja eficiența.

 

- Comandat de Partidul Social Democrat – Organizația Județeană DOLJ
- Executat de SC Protect NPG Paza – portal/ziar: www.lupamea.ro
-  CUI Mandatar Financiar: 51210011

La ce ora se bea ceaiul de la ora 5?
Declaraţia zilei
"Suntem datori, poate în acest an de grele încercări mai mult decât oricând, să ne întoarcem la valorile și principiile care îi luminau pe înaintașii noștri, acum mai bine de un secol" -- Cosmin Vasile, preşedinte CJ Dolj ...
© Copyright 2008 - 2021 Lupa. Toate drepturile rezervate.