Politic
Eliza Peța-Ștefănescu – candidat PSD pentru Camera Deputaților – CV

Mă numesc Eliza Peța-Ștefănescu, am 36 de ani, sunt căsătorită și candidez pentru un nou mandat de deputat în Parlamentul României.

M-am născut în Craiova și țin enorm la acest oraș, de aceea am decis să mă implic în viața politică, astfel încât, alături de colegii mei, să putem ridica județul Dolj la nivelul pe care îl merită.

Sunt absolventă a Colegiului Național „Carol I” din Craiova, instituție de prestigiu la nivel național. Totodată, am absolvit cursurile Specializării Biologie a Facultății de Horticultură - Universitatea din Craiova, precum și studiile de master în cadrul aceleiași instituții, la specializarea Economie și Administrarea Afacerilor Internaționale, în limba engleză, în cadrul Facultății de Economie și Administrarea Afacerilor.

Am ocupat funcția de consultant în cadrul Parlamentului României, dar și de consilier al primarului municipiului Craiova. Mai mult, am administrat una dintre cele mai importante regii din subordinea autorității locale, SC Salubritate SRL. Am înțeles experiența de manager, precum și munca alături de oameni extrem de valoroși pentru municipiul Craiova și am decis că trebuie făcute mai multe lucruri atât pentru ei, cât și pentru întreaga populație a județului.

Astfel că, în ultimii patru ani, am lucrat alături de colegii mei deputați și senatori din PSD pentru a implementa și aduce în actualitate proiecte de lege importante pentru cetățeni.

În spatele muncii noastre colective stau zeci de proiecte de lege de care au beneficiat sute de mii de români, proiecte care le-au îmbunătățit nivelul de trai, modul în care muncesc și, totodată, proiecte care îi sprijină în viața de zi cu zi.

Candidez din nou pentru un mandat de deputat tocmai pentru a continua această muncă și pentru că știu câtă nevoie au oamenii să fie reprezentați corect în Parlamentul României. 

 

- Comandat de Partidul Social Democrat – Organizația Județeană DOLJ
- Executat de SC Protect NPG Pază SRL– portal/ziar: www.lupamea.ro
- CUI Mandatar Financiar: 11200020

Care sunt majusculele din cuvântul : LupaMea?
Declaraţia zilei
"Suntem datori, poate în acest an de grele încercări mai mult decât oricând, să ne întoarcem la valorile și principiile care îi luminau pe înaintașii noștri, acum mai bine de un secol" -- Cosmin Vasile, preşedinte CJ Dolj ...
© Copyright 2008 - 2021 Lupa. Toate drepturile rezervate.