Eveniment
Festivalul de Modă Miss Royal Models România: Frumusețe, eleganță, rafinament la Craiova

Nu există sezon de vară fără evenimentul FESTIVALUL DE MODĂ Miss Royal Models ROMÂNIA, un mod de a vedea lumea ca pe un fenomen estetic. Royal Models Agency, în parteneriat cu Electroputere Parc, organizează pe dată de 28 August cel mai prestigios eveniment de modă al verii, FESTIVALUL DE MODĂ Miss Royal Models ROMÂNIA, ajuns anul acesta la ediția cu numărul XVI, în incinta Electroputere Parc, începând cu 

Acest show este unic prin structura sa: în cadrul primei secțiuni, în urma unei preselecții naționale în mai multe orașe din România se alege câte o concurentă care va participa în marea finală din 28 August 2021. Toate cele 12 concurente vor sosi în Craiova pe dată de 25 August 2021 și vor avea parte de un beauty-camp de pregătire pentru marea finală. A doua secțiune a evenimentului întrunește, într-un regal de modă, creatori de modă atât consacrați cât și debutanți, dar și unul internațional.

Anul 2021 vine cu noi tendințe revoluționare pe scena festivalului de modă din Cetatea Băniei, etalate de cel mai bun designer român de avangardă și anume GEORGE HOJBOTA ce va prezenta o poveste despre atracție, feminitate și sex-appeal.

În premieră, anul acesta pe scena festivalului va urca ROSICA MRSIK din Macedonia. Designerul inventează o modă de  simplitate sofisticată, fără ostentație și permanent în căutarea unei excelente artistice și picturale.

În centrul brandului URBAN KIDS se află anul acesta Parisul, o  olecție care se va numi: "Chéri, Chéri" - nostalgică inspirată din Paris, simplă, cochetă, dar plină de culoare!

Mihaela Mănescu este numele din spatele brand-ului MENTOR, și va încânta privirile spectatorilor printr-o colecție de echipamente militare, în premieră pe scena unui festival de modă.

UNIVERSITATEA CRAIOVA va ului publicul cu o colecție îndrăzneață de echipamente oficiale de joc și echipamente de prezentare ale renumitilor fotbaliști din Bănie.

YVETTE DESIGN pentru cei pasionați de frumos și elegantă, în continuare creațiile ei sunt rodul acestei intense pasiuni, un căutător neliniștit cu o dorința arzătoare de unicitate poate defini designerul.

WONDER WINK by MED TEHNICĂ aduce și anul acesta pe scenă cele mai frumoase uniforme medicale, totul în semn de recunoștință pentru salvatorii din spitale.

Că totul să fie fără defect și frumusețea să domine podiumul, bineînțeles că a fost necesar că echipe de specialiști în domeniul make-up și hairstyle să se ocupe de aceste aspecte primordiale în acest domeniu, astfel menționăm echipa de make-up EMA Make up studio condusă de Manea Elena , iar partea de hair style a fost asigurată de echipa BES România.

Va invităm să urmăriți un regal de frumusețe în care tendințele sezonului următor sunt ridicate la nivelul de artă, iar calitatea, tăieturile fine și materialele atent alese devin ingrediente de nelipsit.

Câţi ani are o persoana care isi serbeaza majoratul?
Declaraţia zilei
"Suntem datori, poate în acest an de grele încercări mai mult decât oricând, să ne întoarcem la valorile și principiile care îi luminau pe înaintașii noștri, acum mai bine de un secol" -- Cosmin Vasile, preşedinte CJ Dolj ...
© Copyright 2008 - 2021 Lupa. Toate drepturile rezervate.