Eveniment
CRAIOVA – CAPITALA INTERNAȚIONALĂ A MODEI

Centrul de interes în lumea modei s-a mutat la Craiova, sâmbătă 28 August 2021, cu ocazia FESTIVALULUI DE MODĂ Miss Royal Models ROMÂNIA, aflat anul acesta la cea de a XVI-a ediție.

“Am inițiat acest eveniment cu scopul creării unui concept pe termen lung în Craiova, care s-a dovedit a fi pe măsură așteptărilor mele, astăzi fiind la a 16-a ediție. Din experiență, pot să afirm că schimbarea se produce numai în urmă interacțiunii dintre oameni. Oferim ocazia unor modele și totodată a designerilor să fie mesageri ai acestei categorii. Blândețea țesăturilor, armonia culorilor și măiestria designerilor sunt cele mai potrivite instrumente pentru susținerea frumuseții în societate” – Tom Cringureanu – General Manager Royal Models Agency, organizatorul evenimentului deja consacrat în cetatea Băniei.

 

 

Începând cu ora 18:00 au început să sosească invitații la Electroputere Parc, locul de desfășurare al evenimentului ce se anunță a fi unul gradios, plin de culoare și rafinament. La ora 18:30 gazda  evenimentului, Rolland Toma a dat startul unei seri magice, prezentând colecția designerului internațional aflat în PREMIERĂ în România și anume ROSIKA MRSIK din Macedonia. Designerul macedonian a îmbinat modernul cu detalii clasice ce au oferit o notă aparte acestei colecții uimitoare. Nouă colecție „Dreamy Passage”  reflectă ideea de a călători în timp și aduce înapoi sentimentele romantice și confortabile, văzute prin lentilele legendelor de epoca de pe riviera mediteraneană și propune noi expresii contemporane surprinse prin siluete jucăușe, dar totuși moi și sofisticate.

 

A urmat apoi prezentarea celor 12 concurente aspirante la titlul de Miss Royal Models România ce au defilat în ținute oferite de DOCARA CONF. Concurentele de anul aceste au fost : Seyhan Gabriela Azize din București, Toma Isabela din Caracal, Vasia Ionela Maria din Târgu Jiu, Iacobuta Bianca Andreea din Iași, Teletin Aura din Vaslui,  Luiza Dim din Iași, Andronache Elena Alexandra din Novaci, Bucataru Raluca Denisa din Craiova, Stancu Ștefania Luiza din Craiova, Radu Emilia Grațiela din Ploiești, Stroescu Mihaela Elena din Ploiești și Păceană Elena Ariana din Craiova.

În PREMIERĂ la un eveniment de modă a urmat colecția URBAN MILITARY by MENTOR care a fost destinată atât femeilor cât și bărbaților care vor să-și exprime latura lor puternică. Colecția s-a încadrat în trendul economiei durabile și al sustenabilității. Astfel, modelele creeate în cadrul colecției au beneficiat de atuurile materialelor din care au fost confecționate. Colecția se adresează “tinerilor” de orice vârstă, atât nostalgicilor cât și fashionistilor.

A urmat o colecție impresionantă realizată din materiale delicate, prețioase, în tonuri calde, ce au ieșit în evidență prin croiala și detaliile elaborate, punând accent pe accesoriile realizate manual, semnată de designerul Ramona Drăghici, creeatoarea brandului YVETTE DESIGN

Proba a două a concursului de frumusețe cu siguranță a captat atenția domnilor prezenți la eveniment, dat fiind faptul că a fost proba de costume de baie a celor 12 concurente, oferite de BLD by Exclusive, și  cea care a făcut juriul să observe formele perfecte ale concurentelor.

Evenimentul a continuat cu  un show de modă de costume medicale, în semn de recunoștință pentru salvatorii din spitale. Colecția ”WonderWink”, pusă în scenă de MED TEHNICĂ, a fost emoționantă, atât pentru spectatori, cât și pentru designeri și modele, acestea din urmă simțindu-se onorate să poarte hainele eroilor din spitale.

O altă PREMIERĂ pe scenă unui festival de modă a fost colecția semnată de UNIVERSITATEA CRAIOVA ce aa prezentat echipamentele de joc oficiale ale celor mai îndrăgiți jucători din Cetatea Băniei.

A urmat ultima proba din cadrul concursului de frumusețe, ținutele de seară oferite de DiQUEEN, și proba care a făcut juriul să hotărască cine va purta coroana de Miss Royal Models România pentru anul 2021.

Festivalul a continuat cu o poveste a unui loc plin de iubire, care cu siguranță a dus publicul cu gândul exact unde și-au propus, și anume în Paris. Dana Lița Stancioi, creatoarea brandului URBAN KIDS, a realizat că în fiecare an un concept inedit pentru defilarea piticilor care au prezentat colecția "Chéri, Chéri". Simplă, cochetă, dar plină de culoare!

Că încheierea regalului de modă să fie pe măsură așteptărilor, GEORGE HOJBOTA a pus în scenă o colecție desăvârșită. Designerul de avangardă a uluit publicul cu o colecție simbolistica, un adevărat pelerinaj vestimentar, ultima ținută fiind purtată de o balerină ce a defilat pe poante. O poveste despre atracție, feminitate și sex-appeal.

Că totul să fie fără defect și frumusețea să domine podiumul, bineînțeles că a fost necesar că echipe de specialiști în domeniul make-up și hairstyle să se ocupe de aceste aspecte primordiale în acest domeniu, astfel menționăm echipa de make-up EMA MAKE UP, iar partea de hair style a fost asigurată de echipa BEȘ ROMÂNIA.     

Evenimentul a luat sfârșit prin numirea celei care a convins juriul că merită să poarte timp de un an titlul de Miss Royal Models România 2021, și anume STANCU Ștefania Luiza din Craiova.

Care sunt majusculele din cuvântul : LupaMea?
Declaraţia zilei
"Suntem datori, poate în acest an de grele încercări mai mult decât oricând, să ne întoarcem la valorile și principiile care îi luminau pe înaintașii noștri, acum mai bine de un secol" -- Cosmin Vasile, preşedinte CJ Dolj ...
© Copyright 2008 - 2021 Lupa. Toate drepturile rezervate.