Weekly News

Foto: Răsturnare de situație în cazul crimei din Sibiu. Bărbatul din Valea Stanciului va fi eliberat

Răsturnare de situație în cazul crimei din Sibiu. Bărbatul din Valea Stanciului va fi eliberat

UPDATE: „Cu privire la acest bărbat existau date și indicii rezonabile că ar fi unul dintre cei 3 suspecți de comiterea infracțiunilor de omor și tâlhărie calificată săvârșite în data de 6 noiembrie, în municipiul Sibiu, acesta fiind indicat inclusiv de către mai mulți martori din dosar. Din verificările efectuate până la această dată, precum și în urma audierii persoanei conduse la sediul I.P.J. Sibiu, nu au rezultat probe indubitabile pentru a putea fi luată o măsură preventivă față de acesta”, au transmis reprezentanții IPJ Sibiu.


Știrea inițială:

Unul dintre suspecții din cazul morții omului de afaceri sibian a fost reținut în urmă cu puțin timp. El a fost săltat din comuna doljeană Valea Stanciului. 

Polițiștii doljeni se află încă de aseară pe raza comunei Valea Stanciului, zeci de echipaje "măturând" localitatea pentru a da de urmele autorilor. Unul dintre aceștia a fost reținut. 

Unul dintre polițiștii doljeni au supravegheat camerele din localitate încă de la primele ore ale dimineți până în jurul orei 17. La scurt timp, unul dintre autori, Laurențiu Lăcătușu a fost reținut. El se află la sediul IPJ Dolj. 

Vom reveni cu amănunte! 

Galerie foto

Anca Ochianu

Articole similare