Administraţie
Prefectul Roșca, nemulțumit de stadiul lucrărilor de pe Tronsonul I al drumului expres

Prefectul județului Dolj, Nicușor Roșca, a inspectat luni, 15.03.2021, șantierul Tronsonului I al drumului expres Craiova - Pitești, acolo unde execută lucrări antreprenorul Tirrena Scavi S.p.aa., fiind însoțit de Bogdan Bratu, directorul DRDP Craiova, dar și de reprezentanții societății constructoare. 

Prefectul Nicușor Roșca s-a arătat nemulțumit de ritmul de lucru al echipelor, deși Guvernul României a pus la dispoziție finanțarea necesară pentru ca execuția să se desfășoare în ritm alert. Reamintim faptul că antreprenorul Tirrena Scavi S.p.a a demarat lucrările pe sectorul 1 al Tronsonului I pe data de 13 iulie 2020, iar pe sectorul 3 au fost puse utilajele în funcțiune pe 16 septembrie 2019. Conform raportărilor antreprenorului, stadiul fizic al lucrărilor pe Tronsonul I este 17,6 %.

Cât face 2+34?
Declaraţia zilei
"Suntem datori, poate în acest an de grele încercări mai mult decât oricând, să ne întoarcem la valorile și principiile care îi luminau pe înaintașii noștri, acum mai bine de un secol" -- Cosmin Vasile, preşedinte CJ Dolj ...
© Copyright 2008 - 2021 Lupa. Toate drepturile rezervate.