Administraţie
Bacalaureat. Un tânăr a postat subiectele pe internet. Poliţiştii au deschis o anchetă

Un tânăr de 27 de ani, din comuna Cernătești, este acuzat de poliţiştii craioveni că a postat subiectele de la proba de chimie organică pe o rețea de socializare. Incidentul a  avut loc la Colegiul Constantin Brâncuși, din Craiova. Reprezentanții Inspectoratului Școlar Județean Dolj au declarat că la colegiul respectiv, un singur candidat susținea această probă. 

"În cursul zilei de astăzi, polițiști din cadrul Secției 4 Poliție Craiova au fost sesizați de către reprezentanții unei instituții de învățământ din Craiova cu privire la faptul ca pe o rețea de socializare au fost publicate subiectele la o disciplină înainte de finalizarea probei susținută în data de 18 august a.c. la un liceu din Craiova.

Polițiștii au efectuat verificări și au stabilit că în dimineața zilei de 18 august a.c. ar fi fost postate 2 fotografii pe o rețea de socializare cu subiectele susținute la o disciplină de concurs. 

În urma cercetărilor efectuate de polițiști, a fost identificat un tânăr de 27 de ani, din comuna Cernatesti, bănuit ca ar fi fotografiat subiectele.

În cauză, polițiștii au întocmit un dosar penal sub aspectul săvârşirii infracțiunii de divulgarea de informații nepublice, cercetările fiind continuate, urmând ca la finalizare să fie propusă soluție prin unitatea de parchet competentă", au declarat reprezentanții IPJ Dolj. 

La ce ora se bea ceaiul de la ora 5?
Declaraţia zilei
"Suntem datori, poate în acest an de grele încercări mai mult decât oricând, să ne întoarcem la valorile și principiile care îi luminau pe înaintașii noștri, acum mai bine de un secol" -- Cosmin Vasile, preşedinte CJ Dolj ...
© Copyright 2008 - 2021 Lupa. Toate drepturile rezervate.