Actualitate
Un bărbat beat a căzut din caruță și a fost transportat la spital

La data de 15 septembrie a.c., polițiști din cadrul Secţiei 8 Poliţie Rurală Stoina au fost sesizaţi cu privire la faptul că o persoană a fost rănită, în urma unui eveniment rutier avut loc pe raza localității Berlești.

Din cercetările efectuate de polițiști a reieșit faptul că un bărbat de 52 de ani, din comuna Berlești, în timp ce se deplasa cu un atelaj hipo pe DC 27/A, pe raza localității de domiciliu, s-ar fi dezechilibrat și a căzut pe partea carosabilă.

 

 

În urma evenimentului rutier a rezultat rănirea căruțașului, acesta fiind transportat la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale. Bărbatul a fost testat cu aparatul etilotest rezultând o concentrație de 0,66 mg/l alcool pur în aerul expirat. În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de vătămare corporală din culpă.

Care sunt majusculele din cuvântul : LupaMea?
Declaraţia zilei
"Suntem datori, poate în acest an de grele încercări mai mult decât oricând, să ne întoarcem la valorile și principiile care îi luminau pe înaintașii noștri, acum mai bine de un secol" -- Cosmin Vasile, preşedinte CJ Dolj ...
© Copyright 2008 - 2021 Lupa. Toate drepturile rezervate.