Actualitate
Tânărul dispărut în Dunăre a fost găsit mort

Trupul neînsuflețit al tânărului de 21 de ani, dispărut în Dunăre, în zona localității Corabia, a fost găsit de autorități în această dimineață. Acesta se afla la aproximativ 12,5 km de locul în care a fost găsită barca, în aval.

Bărbatul a căzut în apă și nu a mai reușit să se salveze, după ce barca în care se mai aflau alte 8 persoane s-a răsturnat la sfârșitul săptămânii trecute. Ancheta polițiștilor a stabilit că cel care se afla la cârma ambarcațiunii era băut. Acesta avea o concentrație de 0,52 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Misiunea pompierilor și a scafandrilor a fost îngreunată de condițiile în care s-au desfășurat căutarile: viteza de curgere a apei foarte mare, curenții puternici și vizibilitate zero. La căutari au participat mai multe echipaje de la ISU Olt, ISU Dolj, ISU Teleorman și ISU Vâlcea.

La ce ora se bea ceaiul de la ora 5?
Declaraţia zilei
"Suntem datori, poate în acest an de grele încercări mai mult decât oricând, să ne întoarcem la valorile și principiile care îi luminau pe înaintașii noștri, acum mai bine de un secol" -- Cosmin Vasile, preşedinte CJ Dolj ...
© Copyright 2008 - 2021 Lupa. Toate drepturile rezervate.