Actualitate
Suporterii indisciplinați, sancționați de jandarmi la meciul FCU Craiova 1948 - Dinamo București

În urma meciului de fotbal dintre FCU Craiova 1948 și Dinamo București, Gruparea de Jandarmi Mobilă Craiova  a sancționat contravențional 6 suporteri, cu amendă în valoare totală de 1.150 lei și s-a luat asupra acestora măsura de interzicere a accesului la competițiile sportive, pe o perioadă de 6 luni și 1 an.

Suporterii au fost sancționati pentru consumul de băuturi alcoolice în locuri publice,  introducerea sau încercarea de introducere a băuturilor alcoolice în arena sportivă și aruncarea în direcția suprafeței de joc cu obiecte de orice fel.

În continuare, se fac verificări pentru identificarea tuturor celor care au încălcat normele legale în vigoare, în vederea luării măsurilor ce se impun.

De asemenea,  au fost sancționati contravențional organizatorul, pentru nerespectarea obligațiilor  ce-i revin conform legii în ceea ce privește controlul persoanelor la intrarea în stadion și interzicerea accesului cu obiecte pirotehnice, precum și societatea de pază pentru nerespectarea măsurilor stabilite.

Recomandăm suporterilor, ca pe timpul competițiilor sportive să se manifeste în mod civilizat și să nu se implice în incidente, care ar putea duce la tulburarea ordinii și liniștii publice, întrucât, pe lângă amendă, li se poate aplica și sancțiunea complementară de interzicere a accesului la competițiile și jocurile sportive de genul celor la care aceștia au săvârșit fapte antisociale, potrivit Legii nr. 42008 privind prevenirea și combaterea violenței cu ocazia competițiilor și a jocurilor sportive.

Câţi ani are o persoana care isi serbeaza majoratul?
Declaraţia zilei
"Suntem datori, poate în acest an de grele încercări mai mult decât oricând, să ne întoarcem la valorile și principiile care îi luminau pe înaintașii noștri, acum mai bine de un secol" -- Cosmin Vasile, preşedinte CJ Dolj ...
© Copyright 2008 - 2021 Lupa. Toate drepturile rezervate.