Actualitate
Scandalul „Plagiat la TVR CRAIOVA”: Dindirică aruncă „pisica” la Giodea

Dezvăluirile noastre prezentate în articolul „A ajuns Anca Dindirică directoare la TVR Craiova printr-un fals intelectua?" în care ridicăm semne de întrebare asupra corectitudinii modului în care a fost ocupată funcția de coordonator cu atribuții de director al TVR Craiova de către Anca Dindirică – soția lui Lucian Dindirică, lider marcant al PSD, a avut efect de "tsunami".

După ce informațiile dezvăluite de redacția noastră au ajuns pe masa Comisiei pentru cultură, arte, mijloace de informare în masă a Camerei Deputaților, reacția Ancăi Dindirică nu s-a lăsat așteptată. Într-o postare pe Facebook, presărată cu amenințări voalate la adresa publicației noastre, (încă) coordonatorul cu atribuții de director al TVR Craiova, Anca Dindirică, vine cu un drept la replică prin care arată cu degetul spre colega Mirela Giodea (coordonator cu atribuții de Producător Executiv Compartiment Știri-Sport și Programe), aruncând pe seama acesteia acuzația de plagiat.

Declarațiile publice făcute de Anca Dindirică, par a limpezi situația: „Cum să plagiezi după cineva care a susținut concursul la o lună după tine?!” Așadar, soția consilierului local PSD Lucian Dindirică o acuză indirect pe Mirela Giodea că i-a copiat proiectul de management. Rămânem totuși cu întrebarea: ce forță a orbit-o pe Anca Dindirică, membră a comisiei de concurs care a decis numirea Mirelei Giodea în funcția de coordonator, în așa hal încât nu a observat că propriul proiect a fost furat de candidata Giodea? Aceeași întrebare și-a pus-o pe Facebook, Dan Cherciu, personalitate cunoscută pentru implicarea în viața politică și civică a orașului nostru.

În așteptarea demarării anchetei de către instituțiile abilitate ale statului, venim cu următoarea ipoteză, formulată în temeiul unor informații primite de la surse din TVR Craiova: Mirela Giodea ar fi persoana care a scris proiectul de management și pe care apoi l-a „dăruit” viitoarei sale șefe.

 

 

Care sunt majusculele din cuvântul : LupaMea?
Declaraţia zilei
"Suntem datori, poate în acest an de grele încercări mai mult decât oricând, să ne întoarcem la valorile și principiile care îi luminau pe înaintașii noștri, acum mai bine de un secol" -- Cosmin Vasile, preşedinte CJ Dolj ...
© Copyright 2008 - 2021 Lupa. Toate drepturile rezervate.