Actualitate
S-a răsturnat cu mașina și a ajuns la spital

În această dimineață, polițiști din cadrul Secției 6 Poliție Rurală Giubega au fost sesizați, prin apel 112, cu privire la faptul că la ieșirea din comuna Galicea Mare s-a produs un accident rutier.
 

Polițiștii s-au deplasat la fața locului și au constatat că un autoturism condus de un bărbat de 33 de ani, din comuna Moțăței, pe DN 56, la ieșirea din comuna Galicea Mare către Calafat, ar fi părăsit partea carosabilă prin stânga, unde ar fi intrat în impact cu șanțul de colectare al apei pluviale și s-ar fi răsturnat.

În urma evenimentului rutier, bărbatul de 33 de ani a fost transportat la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale.

Conducatorul auto a fost testat cu aparatul alcooltest, rezultatul fiind negativ.

În cauză, polițiștii au întocmit un dosar penal sub aspectul săvârşirii infracțiunii de vătămare corporală din culpă, cercetările fiind continuate pentru stabilirea cu exactitate a împrejurărilor în care s-a produs accidentul.

La ce ora se bea ceaiul de la ora 5?
Declaraţia zilei
"Suntem datori, poate în acest an de grele încercări mai mult decât oricând, să ne întoarcem la valorile și principiile care îi luminau pe înaintașii noștri, acum mai bine de un secol" -- Cosmin Vasile, preşedinte CJ Dolj ...
© Copyright 2008 - 2021 Lupa. Toate drepturile rezervate.