Actualitate
Olt: 874 de sancțiuni contravenționale aplicate șoferilor

În perioada 17 – 19 septembrie 2021, pe drumurile publice din județul Olt, polițiștii rutieri din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Olt au acționat pentrudepistarea conducătorilor auto care încalcă regimul legal de viteză sau conduc vehicule sub influența alcoolului sau a substanțelor psihoactive.

În urma activităţilor desfăşurate, au fost aplicate 874 de sancțiuni contravenționale persoanelor care au încălcat prevederile legale, valoarea totală a acestora fiind de 237.533 de lei.

Pentru neregulile constatate, polițiștii rutieri au reținut 59 de permise de conducere, dintre care 27 pentru depășirea regimului legal de viteză cu mai mult de 50 km/h și 32 pentru alte abateri, fiind retrase şi 25 decertificate de înmatriculare.

De asemenea, au fost constatate 10infracţiuni la regimul siguranţei circulaţiei pe drumurile publice,fiind pentru consum de alcool, respectiv alcoolemie mai mare de 0,40 mg/l alcool pur în aerul expirat, 3 pentru conducere fără permis şi 3pentru alte abateri.

Cât face 2+34?
Declaraţia zilei
"Suntem datori, poate în acest an de grele încercări mai mult decât oricând, să ne întoarcem la valorile și principiile care îi luminau pe înaintașii noștri, acum mai bine de un secol" -- Cosmin Vasile, preşedinte CJ Dolj ...
© Copyright 2008 - 2021 Lupa. Toate drepturile rezervate.