Actualitate
Infracțiuni rutiere în județul Gorj

La data de 15 septembrie a.c., polițiști din cadrul Poliției Orașului Bumbești-Jiu au identificat un bărbat de 30 de ani, din municipiul Târgu Jiu, care în timp ce conducea un moped pe DN 66 Bumbești Jiu, a intrat în coliziune cu o autoutilitară condusă de un tânăr de 21 de ani, din comuna Logrești.

În urma evenimentului rutier nu a rezultat rănirea vreunei persoane.

 

Conducătorul autoutilitarei a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ, iar în cazul bărbatului de 30 de ani, a rezultat o concentrație de 0,77mg/l alcool pur în aerul expirat, acesta fiind condus spital în vederea recoltării de probe biologice.

 

Totodată, în urma verificărilor efectuate, a reieșit faptul că bărbatul nu posedă permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule.

 

În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul, de către o persoană aflată sub influența alcoolului și care nu posedă permis de conducere.

 

 

 

 

În dimineața zilei de 14 septembrie a.c., polițiști din cadrul Secției 9 Poliție Rurală Novaci au depistat în trafic, un bărbat de 51 de ani, din comuna  Berești-Meria, județul Galați, în timp ce conducea un autoturism pe DN 67- Bălcești, iar în urma testării cu aparatul etilotest a rezultat o concentrație de 0,66 mg/litru alcool pur în aerul expirat.

 

Conducătorul auto a fost condus la spital pentru recoltarea de mostre biologice de sânge, în vederea stabilirii alcoolemiei. În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de conducerea pe drumurile publice a unui vehicul, de către o persoană aflată sub influența alcoolului.

 

La data de 14 septembrie a.c., polițiști din cadrul Poliției Novaci – Formațiunea Rutieră au depistat în trafic, un bărbat de 61 de ani, din comuna Crasna, în timp ce conducea un autoturism pe DJ 665 C, iar în urma testării cu aparatul etilotest a rezultat o concentrație de 0,43 mg/litru alcool pur în aerul expirat.

Conducătorul auto a fost condus la spital pentru recoltarea de mostre biologice de sânge, în vederea stabilirii alcoolemiei.

 

În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de conducerea pe drumurile publice a unui vehicul, de către o persoană aflată sub influența alcoolului.

Câţi ani are o persoana care isi serbeaza majoratul?
Declaraţia zilei
"Suntem datori, poate în acest an de grele încercări mai mult decât oricând, să ne întoarcem la valorile și principiile care îi luminau pe înaintașii noștri, acum mai bine de un secol" -- Cosmin Vasile, preşedinte CJ Dolj ...
© Copyright 2008 - 2021 Lupa. Toate drepturile rezervate.