Actualitate
Craioveanca Ramona Săseanu este noul director general interimar al TVR

Ramona Săseanu a fost numită în funcţia de director general interimar al Societăţii Române de Televiziune cu 240 voturi pentru şi 135 împotrivă de plenul reunit al Parlamentului. 
 

Liviu Popescu, propus de USR PLUS a fost numit în funcţia de director general interimar al Societăţii Române de Radiodifuziune cu 237 voturi pentru şi 134 împotrivă.

De asemenea, senatorii și deputații au numit patru membri titulari în Consiliul Naţional al Audiovizualului (CNA), pentru un mandat de 6 ani - Mircea Toma, Valentin Jucan, Dorina Rusu şi Ionel Palăr.

Hotărârile au fost publicate deja în Monitorul Oficial. Mandatul Ramonei Săseanu va fi unul de șase luni. 

În ultimele zile, craioveanca Ramona Săseanu a fost ținta unor atacuri atât în presa locală cât și în cea națională. Contestatarii acesteia au "scăpat" în presă imagini din timpul unui concurs organizat pentru ocuparea unui post în cadrul TVR Craiova și ar fi interesant de aflat cum au ajuns imaginile respective, proprietatea TVR, la televiziunile centrale în scopul denigrării jurnalistei din Bănie. 

Redactorii Lupa se află în posesia mai multor documente și informații cu privire la modul în care s-a desfășurat în ultimii ani lupta pentru supremația în TVR Craiova și în zilele următoare le vom da publicității. 

Cât face 2+34?
Declaraţia zilei
"Suntem datori, poate în acest an de grele încercări mai mult decât oricând, să ne întoarcem la valorile și principiile care îi luminau pe înaintașii noștri, acum mai bine de un secol" -- Cosmin Vasile, preşedinte CJ Dolj ...
© Copyright 2008 - 2021 Lupa. Toate drepturile rezervate.