Actualitate
Bătaie la propriu pe un loc de parcare la mall. Două persoane au ajuns la spital

În această după amiază, polițiști din cadrul Secţiei 3 Politie Craiova au fost sesizați prin apel 112 de o tânără, de 21 ani, din Craiova, despre faptul că, în parcarea unui centru comercial din localitate, două persoane au fost agresate.

La fața locului s-au deplasat polițiștii, care, din primele cercetări au stabilit faptul că, în parcarea unui centru comercial din Craiova, a izbucnit un conflict spontan, în urma căruia un bărbat de 38 de ani și o femeie de 37 de ani, din localitate, ar fi fost agresați de 4 persoane, care ulterior comiterii faptei, ar fi părăsit fața locului într-un autoturism, plecând într-o direcție necunoscută. 

 

Persoanele vătămate au  fost transportate la spital, pentru acordarea de îngrijiri medicale.

 

La nivelul secției a fost constituit un colectiv format din lucrători de

investigatii criminale care efectuează cercetări în vederea identificării  persoanelor bănuite de comiterea faptei și luării măsurilor care se impun.

 

În cauză,  polițiștii s-au sesizat din oficiu sub aspectul săvârșirii  infracțiuni de lovire sau alte violențe, iar cercetările sunt continuate sub supravegherea unui procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Craiova,  urmând ca la finalizare să fie propusă soluție legală. Totul ar fi pornit de la un loc de parcare.

La ce ora se bea ceaiul de la ora 5?
Declaraţia zilei
"Suntem datori, poate în acest an de grele încercări mai mult decât oricând, să ne întoarcem la valorile și principiile care îi luminau pe înaintașii noștri, acum mai bine de un secol" -- Cosmin Vasile, preşedinte CJ Dolj ...
© Copyright 2008 - 2021 Lupa. Toate drepturile rezervate.