Sport
Zlatinski, la Oltenia TV: „Voiam să-mi închei cariera la Craiova, dar am plecat din cauza lui Mangia”

Invitat prin skype la emisiunea Fotbal Plus, de la Oltenia TV, fostul mijlocaş al Universităţii Craiova, bulgarul Hristo Zlatinski, a declarat că i-a rămas în suflet echipa din Bănie şi fanii acesteia, el dorindu-şi chiar să-şi încheie cariera aici, dacă nu ar fi fost trimis la echipa a doua de antrenorul italian Devis Mangia. Aflat în izolare, la Sofia, Zlatinski spune că regretă şi acum plecarea la FCSB, mai ales că s-a simţit apreciat şi respectat la Craiova. 

„Sunt cele mai frumoase momente cele de la finala Cupei, mă uit mereu la acele imagini. Fiul meu îmi cere mereu să venim la Craiova la meciuri, să vadă leul pe teren, mascota echipei, suporterii, echipa. Nu a fost decizia mea să plec de la Craiova, am iubit foarte mult echipa, am fost forţat să plec. De la antrenorul Mangia a plecat totul, m-a trimis la echipa a doua. La 35 de ani e greu pentru un fost căpitan să treacă la echipa a doua, după ce luasem un trofeu. Visul meu a fost să-mi închei cariera la Craiova, chiar mi-aş dori să revin acolo, Doamne ajută! Am avut oferte de la Iaşi, Dinamo, Voluntari şi FCSB atunci şi am ales cea mai bună soluţie să plec la FCSB. Mi-a părut rău apoi, mai ales că nu mi-am dorit niciodată să plec la o altă echipă din România. Nici măcar nu mi-am luat la revedere de la colegi, mi-a fost foarte greu, nu am meritat asta, la ce am trăit în cei 3 ani acolo. Ştiu că nu sunt pentru Craiova ce au fost Balaci, Cârţu, Craioveanu sau Săndoi, dar m-am ataşat de echipă şi mi-a fost foarte greu să plec. Repet, eu nu mă simt oltean, cu chiar sunt oltean! M-am simţit foarte iubit, foarte respectat şi eu am dat totul pentru Craiova” a declarat Zlatinski

Mijlocaşul care are acum 35 de ani a jucat 3 ani la Universitatea Craiova, el fiind transferat de la campioana Bulgariei, Ludogorets Razgrad. El evoluează acum în Bulgaria, la Botev Vraţa, ocupanta locului 12 echipă la care a evoluat şi Apostol Popov, iar secund este acum Valentin Iliev.

Câţi ani are o persoana care isi serbeaza majoratul?
Declaraţia zilei

„Clar, cartele electronice RAT nu vor fi disponibile la toate punctele din Craiova pentru că, de exemplu, în unele zone, ni se sparge toneta și de două ori pe seară.  Vor fi disponibile în zonele centrale, cu trafic, ca să ne protejăm și noi”- Sorin Manda, City Manager. 

© Copyright 2008 - 2020 Lupa. Toate drepturile rezervate.