Sport
Zlatan Ibrahimovic a fost testat pozitiv pentru COVID-19

Atacantul Zlatan Ibrahimovic, 38 de ani, a fost testat pozitiv pentru COVID-19, după ce fusese decisiv pentru echipa sa în primul joc din noul sezon al Seriei A. 

În primul meci oficial al noului sezon al Seriei A, Ibrahimovic a marcat de două ori, cu Bologna, iar Milan a câștigat cu 2-1, debutând cu dreptul în sezonul care se anunță cu mari speranțe pentru „diavoli”: „Zlatan a fost depistat pozitiv după o nouă rundă de teste, realizate în vederea meciului cu Bodø/Glimt din Europa League. Jucătorul a fost izolat la domiciliu. Toți ceilalți jucători din lot au fost testați negativi. Antrenorii sunt de asemenea sănătoși", stă scris în comunicatul emis de către AC Milan.  Atacantul suedez se află la al 21-lea sezon la nivel profesionist,

Câţi ani are o persoana care isi serbeaza majoratul?
Declaraţia zilei

„Clar, cartele electronice RAT nu vor fi disponibile la toate punctele din Craiova pentru că, de exemplu, în unele zone, ni se sparge toneta și de două ori pe seară.  Vor fi disponibile în zonele centrale, cu trafic, ca să ne protejăm și noi”- Sorin Manda, City Manager. 

© Copyright 2008 - 2020 Lupa. Toate drepturile rezervate.