Sport
Ziua în care Cupa României n-a fost a noastră, ci numai a urmaşilor noştri!

Aşa cum ne-a obişnuit în ultimii ani, clubul Universitatea Craiova îşi deschide porţile de 1 iunie pentru copiii cu suflet alb-albastru, iar mii de sărbătoriţi au trecut pragul arenei „Ion Oblemenco”, pentru cadoul superb care li s-a pregătit.

De această dată, Ştiinţa a organizat un tur special pentru puştii olteni, care au avut ocazia să admire chiar pe terenul de joc Cupa României şi medaliile primte de Mitriţă şi compania în urmă cu mai puţin de o săptămână. De asemenea, fiecare copil a avut ocazia să fi„al 12-lea jucător”, într-o poză cu echipa, pe un carton de mari dimensiuni. Puşti de toate vârstele, alături de părinţii lor au vizitat vestiarul alb-albaştrilor, unde s-au putut aşeza pe locurile fotbaliştilor preferaţi şi le-au putut lăsa un mesaj acestora pe un panou amplasat special. Totodată, invitaţilor li s-au înfăţiţat tricourile emise special cu ocazia câştigării Cupei României.

La ce ora se bea ceaiul de la ora 5?
Declaraţia zilei

"Este o dată pe care clubul a avansat-o, este dorința lor. Să nu uităm că au mai fost date, și cu 29, și cu 24, și cu 25, dar nu sunt o certitudine" - Mihail Genoiu, primarul Craiovei 

Sondaj
Cine are dreptate în situația lui Gică Popescu?
Clubul are dreptate, Popescu este un simbol pentru Oltenia
Suporterii au dreptate, trădarea nu se iartă
© Copyright 2008 - 2019 Lupa. Toate drepturile rezervate.