Sport
Zenit îl vrea pe Koljic, Craiova cere 5 milioane de euro!

Un ziar din Republica Srpska scrie despre interesul ruşilor de la Zenit St. Petersburg pentru atacantul bosniac al Universităţii Craiova, Elvir Koljic. Ruşii ar oferi 2,5 milioane de euro pentru vârful de 23 de ani, care a marcat 10 goluri pentru Universitatea Craiova şi 8 pentru Krupa în acest sezon, dar oficialii Ştiinţei solicită dublu pentru o despărţire de Koljic. Iar aceasta s-ar putea face doar în vară, deoarece Koljic a jucat deja pentru 2 echipe în acest sezon. 

Atacantul a fost transferat cu 500.000 de euro în vară de Craiova, Krupa având 10 procente din următoarea tranzacţie care îl implică pe Koljic. Universitatea s-a asigurat pe termen lung în cazul despărţirii de bosniac la vară, aducând recent un vârf de acelaşi profil, portughezul Carlos Fortes, de la Gaz Metan Mediaş, care a costat mai puţin de 200.000 de euro. 

Zenit, fosta echipă pregătită de Mircea Lucescu, învinsă de Ştiinţa într-un amical în vara lui 2016, este lider în prima ligă din Rusia după 17 etape, cu 34 de puncte. 

Cât face 2+34?
Declaraţia zilei

"Este o dată pe care clubul a avansat-o, este dorința lor. Să nu uităm că au mai fost date, și cu 29, și cu 24, și cu 25, dar nu sunt o certitudine" - Mihail Genoiu, primarul Craiovei 

© Copyright 2008 - 2019 Lupa. Toate drepturile rezervate.