Sport
Vom avea „leoaice” la fotbal! Ştiinţa organizează selecţii pentru echipa U15

Decizia FRF ca orice echipă din Liga 1 să aibă o secție de fotbal feminin i-a făcut pe oficialii Universității Craiova să ia măsuri, astfel deja se organizează selecții pentru echipa U15. 

Începând cu sezonul 2020/2021, toate echipele care vor activa în campionatul Ligii 1 trebuie să îndeplinească cerința de a înregistra minimum 20 de jucătoare care să evolueze în Campionatul Național U15 feminin. Această este o condiție obligatorie pentru primirea licenței de a evolua în Liga 1. Echipele au posibilitatea de a semna un protocol de colaborare cu un club de fotbal feminin din Liga 1, Liga 2 sau Liga 3, caz în care echipa va participa în competițiile de junioare cu numele clubului.

Pe pagina oficială de Facebook a Universității Craiova a fost anunțat numele antrenoarei care va conduce junioarele clubului. Adriana Rogojină, posesoare a licenței UEFA C, va fi cea care va antrena echipa în sezonul viitor al competiției U15. 

La ce ora se bea ceaiul de la ora 5?
Declaraţia zilei

„Clar, cartele electronice RAT nu vor fi disponibile la toate punctele din Craiova pentru că, de exemplu, în unele zone, ni se sparge toneta și de două ori pe seară.  Vor fi disponibile în zonele centrale, cu trafic, ca să ne protejăm și noi”- Sorin Manda, City Manager. 

© Copyright 2008 - 2020 Lupa. Toate drepturile rezervate.