Sport
Voluntariul este mobilizată pentru duelul de la Craiova. Teja: „Nu venim în excursie, vrem punct sau puncte!”

Universitatea Craiova întâlneşte sâmbătă, de la ora 21.45, pe stadionul "Ion Oblemenco", în etapa a 4-a a Ligii I, pe FC Voluntari, fosta echipă a lui Cristiano Bergodi, care a avut un traseu excelent de când antrenorul italian a părăsit-o, salvându-se de la retrogradare şi acum ocupă locul 3, cu 7 puncte. Antrenorul ilfovenilor, Mihai Teja, şi brazilianul Eric de Oliveira au prefaţat duelul din Bănie, precizând clar că sunt mobilizaţi să obţină ceva din el. 

„Ne aşteaptă un meci foarte greu, cu o echipă foarte bună, cu o echipă în formă, care are 3 victorii în 3 meciuri, cu un antrenor bun, care cunoaşte acest grup pe care-l avem la Voluntari, fiindcă a lucrat aici. Craiova joacă acasă şi e clar că vrea să câştige. Nici noi nu vom merge în excursie şi sper să dăm totul, jucăm pe un teren bun, pe un stadion frumos şi sper să luăm punct sau puncte. Ne-am dori să câştigăm fiecare meci, nu ne uităm la clasament, luăm fiecare meci în parte şi să scoatem maximum, aşa cum am făcut şi anul trecut, când eram ultimii atunci când am preluat echipa şi la sfârşit eram deasupra liniei. Nu mă uit la clasament, ne aşteaptă meciuri grele. Craiova, ca şi la FCSB, sunt jucători cu mare calitate, s-au bătut la campionat, dar noi suntem o echipă mică, dar cu suflet mare şi dăm totul pentru a avea continuitate în joc şi rezultate şi să construim o echipă puternică. Nu cred că este doar un singur jucător la Craiova care poate face diferenţa, oricare din primii 20 poate face diferenţa când intră pe teren. Cristiano este şi el un antrenor foarte bun, ştiu cum lucrează din punct de vedere tactic” a spus Mihai Teja.

Despre duelul cu Universitatea Craiova, brazilianul Eric a spus: „Ar trebui să alerg mai mult cu Craiova, fiindcă întâlnim liderul campionatului. Noi vom da totul să scoatem puncte de acolo. Am început bine sezonul şi nu ne vom opri. Am două assist-uri deja, dar contează victoria. Nimeni nu se aştepta să avem acest parcurs, la câte plecări am avut, dar au rămas oameni de bază. Suntem o familie, toţi alergăm. E devreme să ne impunem obiective, dar avem unele ascunse, pe care le ştim doar noi”.

La ce ora se bea ceaiul de la ora 5?
Declaraţia zilei
"Suntem datori, poate în acest an de grele încercări mai mult decât oricând, să ne întoarcem la valorile și principiile care îi luminau pe înaintașii noștri, acum mai bine de un secol" -- Cosmin Vasile, preşedinte CJ Dolj ...
© Copyright 2008 - 2021 Lupa. Toate drepturile rezervate.