Sport
Voleibaliştii craioveni promit o prestaţie consistentă în faţa liderului

În antepenultimul meci din acest campionat, voleibaliştii de la SCMU Craiova primesc, în Sala Polivalentă, vizita liderului, Tricolorul Ploieşti, marţi, de la ora 18. Craiovenii nu mai au presiunea obiectivului, unicul scop fiind păstrarea locului 5, aşa că au speranţe într-o evoluţie consistentă împotriva echipei pe care o vor întâlni şi în semifinalelele Cupei României, peste două săptămâni. 

Dan Pascu a spus: „Ne apropiem de finalul unui campionat greu, care nu ne-a adus prea multe satisfacţii. În ultimele trei meciuri vrem să jucăm bine, să scoatem cât mai multe puncte. Nu mai avem ce pierde, toţi jucătorii trebuie să evolueze degajaţi şi sper să facem partide bune. Partida cu Tricolorul Ploieşti creează o stare specială pentru că trei jucători de la ei au fost în sezonul trecut în sextetul nostru de bază: Lică, Bartha şi Stulenkov”.

Bogdan Ene a declarat: “Ne aşteaptă un meci foarte greu în faţa echipei aflate pe primul loc în clasament, care are în componenţă jucători foarte buni. Sunt convins că mâine vom face un meci bun, în ultimele partide am evoluat foarte bine acasă. Matematic ne luptăm cu CSM Bucureşti pentru ocuparea locului 5. Sunt încrezător în echipă, în aportul publicului şi sunt convins că putem obţine un rezultat bun.”

Câţi ani are o persoana care isi serbeaza majoratul?
Declaraţia zilei

"Este o dată pe care clubul a avansat-o, este dorința lor. Să nu uităm că au mai fost date, și cu 29, și cu 24, și cu 25, dar nu sunt o certitudine" - Mihail Genoiu, primarul Craiovei 

Sondaj
Cine are dreptate în situația lui Gică Popescu?
Clubul are dreptate, Popescu este un simbol pentru Oltenia
Suporterii au dreptate, trădarea nu se iartă
© Copyright 2008 - 2019 Lupa. Toate drepturile rezervate.