Sport
Voleibaliştii craioveni abordează cu încredere derby-ul cu Steaua

Voleibaliştii de la SCMU Craiova joacă sâmbătă, de la ora 18, în Sala Polivalentă, contra liderului Diviziei 1, Steaua CSM Bucureşti. Craiovenii, care sunt pe locul 6, sunt neînvinşi în 2018 şi speră să treacă şi de cel mai dificil adversar din campionat.

Înaintea duelului cu Steaua, antrenorul Dan Pascu a anunţat că nu se va putea baza pe Răzvan Olteanu, care s-a accidentat pe finalul partidei de la dej, dar speră într-un suport deosebit din partea fanilor, fiind vorba de un meci cu o rivală a Craiovei.  “Sâmbătă vom avea o partidă foarte grea, în fața unei echipe omogene, care joacă foarte bine. Trebuie să repetăm evoluția din partidele precedente, să fim încrezători și să sperăm că vom câștiga acest joc. Așteptăm fanii să vină să ne încurajeze, mai ales că este o partidă cu Steaua” a spus Pascu. 

Ionuţ Teleleu a adăugat: „Meciul cu Steaua va fi foarte dificil, deoarece Steaua este o echipă de top în acest an. Ei au doar un eşec în acest sezon, dar şi noi venim după o serie foarte bună în ultimele partide. Jucăm acasă, unde am pierdut un meci la mare luptă cu Ploieştiul. Suntem într-o creştere din toate punctele de vedere. Sperăm să facem un joc bun şi să ne bucurăm alături de suporteri la finalul partidei.”

Mirko Radevic a spus: “Ne aşteaptă un meci greu cu Steaua, care este pe primul loc. Trebuie să avem un serviciu foarte bun, în forţă şi să greşim foarte puţin pentru a avea o şansă să câştigăm.”

 

Cât face 2+34?
Declaraţia zilei

"Este o dată pe care clubul a avansat-o, este dorința lor. Să nu uităm că au mai fost date, și cu 29, și cu 24, și cu 25, dar nu sunt o certitudine" - Mihail Genoiu, primarul Craiovei 

© Copyright 2008 - 2019 Lupa. Toate drepturile rezervate.