Sport
Voleibaliştii Craiovei şi-au propus să câştige cele 5 meciuri rămase în acest an

Echipa de volei SCMU Craiova are în faţă perioadă de foc, cu cinci meciuri de foc până la pauza competiţională de Sărbători, primele două fiind programate în Sala Polivalentă, sâmbătă, de la ora 17, cu Unirea Dej, respectiv marţi, 10 decembrie, de la ora 18, tot în Polivalentă, contra cehilor de la Kladno Vollejbal, prima manşă şi din turul 3 al Cupei Challenge,

Antrenorul Dan Pascu a prefaţat această perioadă încărcată: „Venim după o perioadă bună, echipa a crescut de la meci la meci, a căpătat maturitate, personalitate, suntem într-o formă bună şi cred că putem să câştigăm toate meciurile până la finalul anului. Dar totul depinde de noi, fiindcă putem juca şi mai bine. E un meci dificil cu Dej, fiindcă întâlnim o echipă care împleteşte bine dorinţa tinerilor cu valoarea străinilor, formează împreună o echipă luptătoare. Dinamo şi Galaţiul au avut meciuri grele la Dej, aşa că ne-am luat deja măsuri. Va fi o perioadă foarte grea, trebuie să fim atenţi la refacere. Avem o problemă cu Suson, care are o întindere. Tratăm toate meciurile cu seriozitate, suntem încrezători şi sperăm să câştigăm. Am suficientă experienţă să controlez starea de concentrare, cât şi starea fizică, dozez efortul la antrenament şi gestionez refacerea. Lupta e strânsă în campionat, valorile sunt apropiate la vârf, trebuie să fim atenţi la fiecare meci, să nu pierdem puncte unde nu e cazul. Kladno este o echipă solidă, de gabarit, trăgătorii au peste doi metri, vom avea meciuri mai dificile decât cele cu echipa din Austria. Cred că echipa din Cehia are 51 % şanse de calificare, este important să nu pierdem punct acasă”.

Răzvan Olteanu a declarat: „Cu siguranţă va fi un meci dificil, Dej este o echipă bătăioasă. Urmează o perioadă de foc, avem 5 meciuri până la pauza de Sărbători, toate grele, foarte importante şi pentru clasament şi pentru cupele europene, unde încercăm să trecem mai departe. Cred că putem mai mult, nu suntem în vârf de formă, sper să ţinem piciorul pe pedală. Obiectivul este să câştigăm tot ce putem”.

Polonezul Stanislaw Wawrynczyk a spus: „Dacă ne facem jocul, vom câştiga cele 3 puncte cu Dejul, echipă de care nu ştiu prea multe. Pe Kladno îi cunosc bine, am jucat în Cehia contra lor, au jucători experimentaţi, au fost în Top 4 în liga internă, dar în acest sezon nu sunt la fel de buni. Avem o şansă bună de a trece de ei. Avem o bună oportunitate de a obţine victorii la zero în aceste meciuri, totul depinde de jocul nostru, va fi mai greu cu Kladno decât cu Dej”.

Care sunt majusculele din cuvântul : LupaMea?
Declaraţia zilei

„Clar, cartele electronice RAT nu vor fi disponibile la toate punctele din Craiova pentru că, de exemplu, în unele zone, ni se sparge toneta și de două ori pe seară.  Vor fi disponibile în zonele centrale, cu trafic, ca să ne protejăm și noi”- Sorin Manda, City Manager. 

© Copyright 2008 - 2020 Lupa. Toate drepturile rezervate.