Sport
Voleibaliștii Craiovei întâlnesc campioana, în Polivalentă

Echipa masculină de volei SCM „U” Craiova va juca sâmbătă, în Sala Polivalentă, de la ora 13.30, împotriva campioanei Arcada Galaţi, în etapa a 11-a a Diviziei A1. SCMU Craiova a început anul cu un succes net, 3-0 la Baia Mare, şi este pe locul 4 în clasament.

Dan Pascu, antrenorul Craiovei, a declarat înaintea acestui meci: „Noi pregătim meciul ca şi cu celelalte echipe, chiar dacă întâlnim campioana şi liderul la zi, ne propunem să jucăm bine. Ca valoare, sunt peste noi, dar ne jucăm şansa până la capăt. Îmi doresc ca băieţii mei să joace cât mai liber, să fie eficienţi, rămâne de văzut la ora meciului care va fi echipa mai puternică şi care va câştiga. Presiunea este mai mare la ei, noi avem numai de câştigat, în timp ce ei au foarte mult de pierdut. Lotul este valid, totul este OK. Suporterii ne ocolesc, dacă nici la acest meci nu vin, este opţiunea lor, dar pierd un joc frumos”.

Neven Majstorovic a prefaţat acest joc: „Galaţiul este cea mai bună echipă din România, ticsită de străini, care a câştigat campionatul şi a evoluat în Champions League, dar avem şansele noastre, fiindcă jucăm acasă, într-o sală mare, în care adversarul nu se simte foarte bine, şi dacă jucăm cel mai bun volei al nostru ne vom ridica la nivelul lor”.

Cât face 2+34?
Declaraţia zilei

„Clar, cartele electronice RAT nu vor fi disponibile la toate punctele din Craiova pentru că, de exemplu, în unele zone, ni se sparge toneta și de două ori pe seară.  Vor fi disponibile în zonele centrale, cu trafic, ca să ne protejăm și noi”- Sorin Manda, City Manager. 

© Copyright 2008 - 2020 Lupa. Toate drepturile rezervate.