Sport
Voleibaliştii Craiovei încep play-off-ul acasă, cu Dejul: „Urmează o perioadă în care fiecare meci e o finală”

Voleibaliştii Craiovei încep play-off-ul campionatului în compania formaţiei Unirea Dej, sâmbătă, de la ora 18, în Sala Polivalentă. Acum 2 săptămâni, craiovenii s-au impus cu 3-1 în faţa acestei echipe, în deplasare, într-un meci din sezonul regular. Antrenorul Dănuţ Pascu şi jucătorii Neven Majstorovic şi Silviu Suson sunt convinşi că echipa va câştiga meciul de debut şi va face un play-off solid.

Dan Pascu a declarat: „Până acum am avut o evoluţie bună, am pierdut 4 meciuri în tur şi unul singur în retur, sunt mulţumit de aceste rezultate. Galaţiul nu mai poate fi ajunsă, pentru că au 7 puncte în faţă şi e greu de crezut că pot pierde de 3-4 ori şi altă echipă să bată tot. Trei echipe se bat pentru locul 2, noi, Dinamo şi Zalău. Trebuie să vizăm victoria tot timpul, asta vă promit. Dejul este o echipă care a avut evoluţii foarte bune, cu jucători tineri, care vor să-şi facă un viitor în volei. Ne-am pregătit bine, ne-am luat toate măsurile, eu zic că se poate îmbunătăţi jocul nostru, chiar dacă avem constanţă, evoluăm la un nivel ridicat. Nu cred că vom avea evoluţii slabe în play-off. Locul 2 ne oferă un program mai bun în play-off”.

Neven Majostorovic a spus: „Până acum ne-am făcut treaba bine în acest campionat, singura sincopă a fost cu Dejul, acasă. Dej este o echipă tânără şi talentată, trebuie să demonstrăm că acel eşec a fost un accident, o zi slabă. Le ştim punctele forte şi trebuie să-i oprim. Trebuie să ne concentrăm pe fiecare meci în parte, Galaţi are avans de 7 puncte, Dinamo are 3 puncte mai puţin, Zalăul este la 7 în urmă”.

Silviu Suson a adăugat: „Urmează o perioadă în care fiecare meci e o finală, e mai mult decât ce a fost până acum. O să facem un meci bun şi o să câştigăm cu Dejul. Cred că vom fi pe podium, chiar pe locul 2. Este greu să ne gândim la titlu, Galaţiul are un lot foarte bun”.

Câţi ani are o persoana care isi serbeaza majoratul?
Declaraţia zilei

„Clar, cartele electronice RAT nu vor fi disponibile la toate punctele din Craiova pentru că, de exemplu, în unele zone, ni se sparge toneta și de două ori pe seară.  Vor fi disponibile în zonele centrale, cu trafic, ca să ne protejăm și noi”- Sorin Manda, City Manager. 

© Copyright 2008 - 2020 Lupa. Toate drepturile rezervate.