Sport
Voleibaliştii Craiovei au obiectiv clar: podiumul. Debutează acasă în campionat, cu Baia Mare

Voleibaliştii de la SCMU Craiova încep în acest week-end noul sezon competiţional, iar în prima etapă a campionatului joacă împotriva formaţiei Explorări Baia Mare, sâmbătă, de la ora 17, în Sala Polivalentă. Doi dintre jucătorii importanţi ai echipei din Bănie, căpitanul Laurenţiu Lică, şi liberoul Neven Majstorovic, proaspăt campion european cu naţionala Serbiei, au prefaţat noul campionat, în care obiectivul formaţiei lui Dan Pascu este clasarea în primele 3 locuri. 

Laurenţiu Lică a declarat într-o conferinţă de presă: „Suntem în linie dreaptă, începutul este important, pentru că suntem o echipă care vrea să se claseze sus şi trebuie să debutăm cu dreptul. Vrem o victorie de 3 puncte cu Baia Mare, o echipă ambiţioasă, pe care am învins-o în turneul de pregătire de la Zalău. Ştim însă că amicalele nu se compară cu meciurile oficiale şi trebuie să demonstrăm pe teren că suntem într-o formă bună. Lupta la vârf se va duce între patru echipe: Craiova, Galaţi, Zalău şi Dinamo”.

Neven Majstorovic a spus: „Noul sezon se anunţă imprevizibil, iar noi ne dorim să fim şi de data aceasta în primele 3 locuri. Suntem favoriţi din umbră, precum Serbia la Euro, trebuie să demonstrăm pe teren dacă vrem să luăm titlul, dar eu sper ca măcar să repetăm sezonul precedent. Important este să evităm accidentările, fiindcă avem jucători buni, cu experienţă, care pot face diferenţa. Sunt echipe precum Galaţi, Dinamo şi Zalăul, care s-ar întărit şi se vor bate la titlu. Baia Mare are şi ea jucători buni, dar dacă etalăm cel mai bun joc al nostru ne vom impune”.

Cât face 2+34?
Declaraţia zilei

„Clar, cartele electronice RAT nu vor fi disponibile la toate punctele din Craiova pentru că, de exemplu, în unele zone, ni se sparge toneta și de două ori pe seară.  Vor fi disponibile în zonele centrale, cu trafic, ca să ne protejăm și noi”- Sorin Manda, City Manager. 

© Copyright 2008 - 2020 Lupa. Toate drepturile rezervate.