Sport
Volei feminin: Evgenija Milivojevic a semnat SCM Craiova

Conform scmcraiova.ro, echipa de volei feminin a ajuns la un acord cu coordonatoarea Evgenija Milivojevic.

Conducerea SCM Craiova a ajuns astăzi, 22.09.2020, la un acord cu Evgenija Milivojevic, din Muntenegru, pentru a evolua, în sezonul 2020-2021, la echipa de volei feminin!

Evgenija Milivojevic – 08.12.1993, 178 cm înalțime, coordonator. A mai jucat la Aguere La Laguna (Spania), Penicilina Iași, și Zok Luka Bar (Muntenegru), FC Argeş Piteşti, este componentă a naţionalei Muntenegrului

Lucian Zlotea, antrenor SCM Craiova: „În urma negocierilor din ultimele săptămâni s-a reuşit aducerea în cadrul echipei a Evgenijei, o coordonatoare originară din Muntenegru. Sunt foarte bucuros că am primit sprijinul necesar pentru acest transfer, şi am mare încredere că această jucătoare va aduce un plus evident în cadrul echipei. Este o jucătoare cu experienţă, chiar la nivelul naţionalei Muntenegrului, o jucătoare pe care o cunoaştem şi din cadrul Diviziei A din România, unde a evoluat pentru Penicilina Iaşi şi FC Argeş Piteşti. Îi doresc mult succes şi îi mulţumesc pentru încrederea acordată.”

 

Care sunt majusculele din cuvântul : LupaMea?
Declaraţia zilei

„Clar, cartele electronice RAT nu vor fi disponibile la toate punctele din Craiova pentru că, de exemplu, în unele zone, ni se sparge toneta și de două ori pe seară.  Vor fi disponibile în zonele centrale, cu trafic, ca să ne protejăm și noi”- Sorin Manda, City Manager. 

© Copyright 2008 - 2020 Lupa. Toate drepturile rezervate.