Sport
Vintilă nu va mai fi FCSB-ului! Cine va sta pe bancă la meciul cu Știința?

Gigi Becali, patronul celor de la FCSB, a anunțat că Bogdan Argeș Vintilă nu va mai fi antrenorul principal al bucureștenilor. Totuși, acesta va sta pe bancă la partida cu Dinamo, din semifinalele Cupei României, însă rămâne de văzut ceea ce se va întâmpla duminică, atunci când FCSB vine în Bănie. 

Fără victorie de la reluarea fotbalului, FCSB se zguduie din temelii. Becali nu a mai suportat să vadă jocul slab al echipei și e decis să facă o schimbare: „I-am spus lui Vintilă că voi face schimbari la staff. Asta să fie clar pentru el. Îi voi propune să rămână antrenor secund sau să îmi preia echipa a doua. Nu îl voi lăsa pe drumuri.  Eu am spus că rămâne pe viață în club, face tot ce îi spun eu, rămâne cu mine. Păi nu îl schimb. O să fie antrenor secund, nu îl dau afară. E un om credincios și eu atrag oamenii credincioși să lucreze cu mine. Păi dacă ar fi fost un om fals, mi-aș fi schimbat părerea La ora asta nu știu cine e înlocuitorul. Păi Vintilă o să stea pe bancă mâine. Eu nu îmi fac probleme de cupe europene. Ce știu la ora asta e că o să vină Toni Petrea si Neubert. Și am vorbit cu Pintilii că si el e posibil să fie”, a declarat patronul FCSB-ului la DigiSport.

 

Conform ProSport, „obiectivul” lui Gigi Becali este să nu fie bătut de Universitatea Craiova în campionat: „Nu îmi place cum jucăm, iar eu nu vin la meciuri să văd țurca și să facă fiecare ce vrea pe teren. Le spun băieților să se trezească, că pe mine nu vreau să mă bată Rotaru în campionat. Cu Dinamo este altă treabă, că ar fi ultima să mă elimine de la 3-0”

Care sunt majusculele din cuvântul : LupaMea?
Declaraţia zilei
"Suntem datori, poate în acest an de grele încercări mai mult decât oricând, să ne întoarcem la valorile și principiile care îi luminau pe înaintașii noștri, acum mai bine de un secol" -- Cosmin Vasile, preşedinte CJ Dolj ...
© Copyright 2008 - 2021 Lupa. Toate drepturile rezervate.