Sport
Victorie pentru Ştiinţa, la primul meci acasă din 2018

Universitatea Craiova a câştigat primul meci pe teren propriu de anul acesta, scor 1-0 cu Sepsi OSK, gol marcat de Gustavo, în minutul 61, dintr-o lovitură liberă de la 28 de metri. În prezenţa a 10.000 de spectatori, alb-albaştrii nu au făcut un meci foarte bun, dar au obţinut un succes important în lupta petru titlu. 

Devis Mangia a folosit formula: Mitrovic – R. Popa, Kelic, Tiago Ferreira – Martic, Mateiu, Zlatinski, Briceag – Mitriţă (71 Bărbuţ), Gustavo (79 Burlacu), Băluţă.

Devis Mangia a declarat la final: "Am zis că va fi un meci foarte greu. Sunt bucuros că nu am primit gol, le-am spus şi jucătorilor. Mă bucur că acest lucru s-a întâmplat. Nu a fost vorba de supărare pentru că a fost schimbat. A fost puţin supărat pentru că de obicei joacă extraordinar, astăzi a jucat normal. Sepsi şi-a schimbat echipa, sunt mai buni, organizaţi... Importante sunt cele trei puncte. Mitrovic a făcut un meci mare, la fel ca toată echipa. Nu ştiu exact câţi spectatori au fost, dar trebuie să recunoaştem că şi pentru suporteri e greu să vină la stadion pe o vreme ca asta. Chiar şi mie mi-a fost frig. Îmi doresc să am posibilitatea să lupt. Continuăm să muncim şi vom vedea la final ce se va întâmpla. Va fi un meci dificil şi cu Voluntari, îmi aduc aminte de meciul de la Severin, unde am făcut egal. De acum punctele încep să fie foarte importante"

Universitatea acumulează 47 de puncte şi este la 6 puncte de liderul CFR Cluj, iar în etapa viitoare joacă în deplasare cu FC Voluntari, vineri, 16 februarie, de la ora 20.45. 

 

La ce ora se bea ceaiul de la ora 5?
Declaraţia zilei

"Este o dată pe care clubul a avansat-o, este dorința lor. Să nu uităm că au mai fost date, și cu 29, și cu 24, și cu 25, dar nu sunt o certitudine" - Mihail Genoiu, primarul Craiovei 

© Copyright 2008 - 2019 Lupa. Toate drepturile rezervate.