Sport
Victorie fantastică în Fed Cup, iar România merge în semifinalele turneului

Performanță incredibilă pentru tenisul românesc, după ce România a elimnat în deplasare Cehia în sferturile de finală ale Fed Cup. Irina Begu și Monica Niculescu au reușit o victorie superbă în fața celei mai bune perechi de dublu din lume.

6-7, 6-4, 6-4 a fost scorul pentru românce în fața perechii compuse din Barbora Krejcikova și Katerina Siniakova. Fetele noastre au adus astfel punctul decisiv țării noastre, într-un meci dramatic, de trei ore. Performanța este cu atât mai mare, întrucât este doar pentru a doua oară în istorie când România ajunge în semifinale.Cele mai bune jucătoare ale noastre vor întâlni în aprilie Franța, în semifinale, în deplasare. Ziua de ieri începuse cu victoria Simonei Halep în fața  Karolinei Pliskova, după ce s-a disputat meci maraton, de două ore și 39 de minute, scor 6-4, 5-7, 6-4.Totuși, Mihaela Buzărnescu nu a adus calificarea mai devreme, întrucât aceasta s-a arătat învinsă de Katerina Siniakova, scor 6-4, 6-2.

Câţi ani are o persoana care isi serbeaza majoratul?
Declaraţia zilei

"Este o dată pe care clubul a avansat-o, este dorința lor. Să nu uităm că au mai fost date, și cu 29, și cu 24, și cu 25, dar nu sunt o certitudine" - Mihail Genoiu, primarul Craiovei 

© Copyright 2008 - 2019 Lupa. Toate drepturile rezervate.