Sport
Victorie chinuită, dar 3 puncte mari în debutul play-off-ului pentru Ştiinţa

Universitatea Craiova şi-a luat revanşa faţă de Astra, la câteva zile după meciul pierdut cu 1-2, în ultima etapă a sezonului regular, şi s-a impus cu 1-0, în debutul play-off-ului. Unica reuşită a meciului i-a aparţinut golgheterului Elvir Koljic, care a marcat din careul mic, după o fază creată de Mihăilă şi mai multe gafe ale defensivei oaspeţilor.

N-a fost nici pe departe un meci spectaculos, cei 12.000 de spectatori având emoţii până la final pentru cele 3 puncte, chiar dacă oaspeţii nu şi-au creat ocazii clare de a marca, iar în ultimul sfert de oră au rămas în inferioritate numerică, după eliminarea lui Radunovic, pentru fault în postură de penultim apărător.

Universitatea acumulează 26 de puncte, se distaţează la 5 puncte de locul 4, ocupat de Astra, şi urcă, măcar temporar, pe poziţia secundă, la 4 puncte în spatele liderului, CFR Cluj.

 

Universitatea Craiova – Astra Giurgiu 1-0

 

A marcat: Koljic (min. 18)

Stadion: „Ion Oblemenco”, spectatori: 10.000.

 

Craiova: Pigliacelli – Martic (45+1 Dimitrov), Kelic, T. Ferreira, Bancu - Cicâldău, Mateiu - Bărbuţ, Mihăilă (82 Bic), Drăghici – Koljic (70 Fortes). Antrenor: Devis Mangia. Rezerve: L. Popescu - Donkor, Briceag, A. Cristea.

Astra: Lazar - Butean, Cestor, Bejan, Radunovic – Begue (46 Roşu), Mrzljak, Romario Pires, V. Gheorghe (86 Biceanu) – Zoua, Llullaku (62 Balaure). Antrenor: Costel Enache. Rezerve: Miguel Santos - Erico, Moise, Hambo.

 

Arbitru: Istvan Kovacs. Asistenţi: Vasile Marinescu, Ovidiu Artene. Rezervă: Horia Mladinovici.
Observatori: Adrian Ionescu, Augustus Constantin.

Eliminare: Radunovic 79.

Câţi ani are o persoana care isi serbeaza majoratul?
Declaraţia zilei

"Este o dată pe care clubul a avansat-o, este dorința lor. Să nu uităm că au mai fost date, și cu 29, și cu 24, și cu 25, dar nu sunt o certitudine" - Mihail Genoiu, primarul Craiovei 

Sondaj
Cine are dreptate în situația lui Gică Popescu?
Clubul are dreptate, Popescu este un simbol pentru Oltenia
Suporterii au dreptate, trădarea nu se iartă
© Copyright 2008 - 2019 Lupa. Toate drepturile rezervate.