Sport
Victor Piţurcă: „Nu cred că se va mai juca acest campionat”

Plecat de la Universitatea Craiova, Victor Piţurcă nu şi-a mai găsit niciun angajament şi nu e tentat să revină prea curând în antrenorat.

Oprit din cauza coronavirusului, campionatul nu are prea multe şanse să se mai joace, consideră Piţi, întrucât situaţia cu virusul se înrăutăţeşte: ”Nu cred că se va mai juca acest campionat. Nu văd cum. Eu zic că aprilie, mai, iunie, iulie, sunt luni compromise. Dacă asta e situația, asta e realitatea. Dacă FRF decide că acum se termină? Nu poți spune nimic. Asta e realitatea din clasament.”, a declarat Piţurcă pentru DigiSport.

 

De asemenea, fostul selecţioner e supărat pe conaţionalii săi care nu înţeleg gravitatea situaţiei: "Noi nu avem o mentalitate sănătoasă. Mai ales cei veniți din Italia. Credeți ca ii interesează de familii? Nu vedeți că fac nunti? Eu mă aștept la ceea ce e mai rău. Ați văzut, oameni intelectuali care au îmbolnăvit zeci de oameni. Ce să mai zicem de oamenii simpli”

 

 

Cât face 2+34?
Declaraţia zilei

„Clar, cartele electronice RAT nu vor fi disponibile la toate punctele din Craiova pentru că, de exemplu, în unele zone, ni se sparge toneta și de două ori pe seară.  Vor fi disponibile în zonele centrale, cu trafic, ca să ne protejăm și noi”- Sorin Manda, City Manager. 

© Copyright 2008 - 2020 Lupa. Toate drepturile rezervate.