Sport
Variantele Ştiinţei pentru turul 3 preliminar al Conference League

Astăzi, după ora 15, are loc tragerea la sorţi a turului 3 preliminar din Europa League. Dacă va elimina formaţia albaneză Laci, în turul secund al competiţiei, Universitatea Craiova nu va fi cap de serie în faza următoare şi poate întâlni una dintre echipele: Dundalk (Irlanda) / Levadia Tallinn (Estonia), Hafnarfjördur (Islanda) / Rosenborg (Norvegia) sau pe Anderlecht Bruxelles (Belgia). 

De evitat ar fi din start celebra formaţie belgiană Anderlecht Bruxelles, iar Rosenborg are şi ea o cotă importantă, un adversar convenabil ar proveni din dubla dintre Dundalk şi Levadia Tallin. Meciurile din turul 3 preliminar se dispută pe 5 şi 12 august. Dar până atunci, Ştiinţa trebuie să se gândească la meciurile cu albanezii de la Laci, programate pe 22 iulie, la Elbasan, şi pe 29 iulie, pe "Ion Oblemenco". 

 

 

La ce ora se bea ceaiul de la ora 5?
Declaraţia zilei
"Suntem datori, poate în acest an de grele încercări mai mult decât oricând, să ne întoarcem la valorile și principiile care îi luminau pe înaintașii noștri, acum mai bine de un secol" -- Cosmin Vasile, preşedinte CJ Dolj ...
© Copyright 2008 - 2021 Lupa. Toate drepturile rezervate.