Sport
Valentin Mihăilă, șanse mici de a pleca de la Craiova

Într-un interviu pentru AntenaSport, președintele grupării din Bănie, Sorin Cârțu, a vorbit despre șansele ca Valentin Mihăilă să o părăsească pe Universitatea Craiova. 

Valentin Mihăilă este într-un moment foarte bun al carierei sale. Om de bază la Universitatea Craiova, tânărul jucător este curtat de multe echipe din străinătate, însă problemele prin care trece omenirea l-ar putea face pe Mihăilă să mai joace ceva timp pentru Știința: „E greu, nu ai cum să vorbești acum de vânzarea unui jucator, pentru că cine ar trebui să ți-l cumpere are de asemenea probleme. Vorbesc de echipe din Italia, Spania, peste tot, că pe acolo ar trebui să plece. Având în vedere calitatea, talentul și cota pe care o are, nu orice ofertă din orice țară poate să vină și să deschizi ochii la ea. Și atunci țările astea care ar putea să îl achiziționeze pe Mihăilă au și ele probleme”

 

S-a vorbit de interesul formației italiene Cagliari, care ar fi oferit 4 milioane de euro pentru Mihăilă, însă conducerea a vrut mai mult. 7 goluri și 3 assist-uri și-a trecut în cont Mihăilă în cele 25 de meciuri adunate în acest sezon

Câţi ani are o persoana care isi serbeaza majoratul?
Declaraţia zilei

„Clar, cartele electronice RAT nu vor fi disponibile la toate punctele din Craiova pentru că, de exemplu, în unele zone, ni se sparge toneta și de două ori pe seară.  Vor fi disponibile în zonele centrale, cu trafic, ca să ne protejăm și noi”- Sorin Manda, City Manager. 

© Copyright 2008 - 2020 Lupa. Toate drepturile rezervate.