Sport
Vacanța s-a terminat la Universitatea Craiova. O parte dintre jucători au efectuat vizita medicală.

Jucătorii Universității Craiova sunt gata să dea drumul la treabă. În această dimineață, la Policlinica Sportivă, a avut loc vizita medicală pentru câțiva dintre jucători. 

Astfel, la Policlinică și-au făcut simțită prezența: Laurențiu Popescu, Alexandru Mateiu, Vasile Constantin, Ștefan Vlădoiu, Vladimir Screciu, Ionuț Mitran, Jovan Markovic, Mihai Căpățînă, Atanas Trică-Balaci, Sebastian Nețoiu, Daniel Croitoru, David Sala, Marian Danciu, Alexandru Mărieș și Denis Benga. Jucătorii s-au arătat încrezători în ceea ce privește noul sezon și speră să se bată la titlu cu șanse reale. Primul obiectiv rămâne Supercupa României. 

 

Mihai Căpățînă a spus: „Gata cu vacanța. Cred că așteptam cu toții revenirea. Nu a fost scurtă vacanță. Anul trecut nu am avut deloc. Am venit cu forțe proaspete și vrem să îi dăm drumul la treabă. Revenim cu aceleași gânduri, să ne luptăm pe toate fronturile. Primul pas e Supercupa cu CFR Cluj, vrem să câștigăm. 

Visăm și la titlu, la fel ca în fiecare an. La prima vedere, campionatul va fi mai greu. Am arătat că suntem o echipă puternică și ne vom îndeplini obiectivele. Eu mă simt cel mai bine în poziția de mijlocaș central la Craiova, dar unde voi fi jucat voi da totul. E devreme să vorbim de lupta la titlu. Țin cu Franța la EURO, au și culorile noastre. Au cea mai puternică echipă.  Vreau să mulțumesc suporterilor pentru abonamentele pe care le-au cumpărat, cu siguranță ne vor ajuta. Eu am o Supercupă în palmares, sper să mai am una. Cred că va fi o revanșă pentru Universitatea pentru ce s-a întâmplat acum doi ani.”

 

Ștefan Vlădoiu: „ „Ne-am bucurat de vacanță și de mâine începem treaba. Ne-am reunit cu gândul de a depăși performanțele de anul trecut. Trebuie să ne batem la campionat, să câștigăm Cupa României, dar să cucerim și Supercupa. Titlul e posibil, dacă eram mai puțin atenți se putea și sezonul trecut. 

Am făcut un RMN, sunt destul de bine. O să intru treptat cu echipa. Într-o săptămână sper să fiu apt. Trebuie să ne luăm revanșa cu CFR Cluj, dar jocul acela va fi după cantonament, trebuie să ne gândim la perioada de pregătire, să fim concentrați. Eu zic că și Sepsi se va bate la campionat în sezonul viitor.”

Nu am fixat vreun adversar pentru turul doi preliminar în Conference League, sunt și multe echipe necunoscute. Cel mai important e să trecem în turul următor. O calificare în grupe ar fi extraordinar, asta ne dorim cu toții. 

 

„Am intrat în pâine. Așteptăm să plecăm către Austria și să îi dăm drumul la treabă. Nu a fost scurtă vacanță, ne-a ajuns, suntem pregătiți de treabă. Ne gândim acolo sus. Trebuie să ne gândim la cantonament, să facem antrenamente bune și avem și Supercupa cu CFR Cluj. Nu m-am uitat pe lista de adversari pentru Conference League, orice joc va fi greu. Am avut probleme și la Tbilisi, sezonul trecut, nu vreau să-mi reamintesc,” a declarat și Vladimir Screciu.

Care sunt majusculele din cuvântul : LupaMea?
Declaraţia zilei
"Suntem datori, poate în acest an de grele încercări mai mult decât oricând, să ne întoarcem la valorile și principiile care îi luminau pe înaintașii noștri, acum mai bine de un secol" -- Cosmin Vasile, preşedinte CJ Dolj ...
© Copyright 2008 - 2021 Lupa. Toate drepturile rezervate.