Sport
Uros Cosic a atras interes din Spania! Anunțul a fost făcut de impresarul jucătorului

Ajuns la Universitatea Craiova anul trecut, Uros Cosic a avut evoluții bune în tricoul alb-albastru și se pare că a atras interesul unei echipe din prima ligă a Spaniei. 

Fundașul de 27 de ani este pe lista unui club din La Liga, iar anunțul a fost făcut de impresarul său: „„Cosic este urmărit de ceva timp de o echipă din La Liga. Spaniolii se uită la meciurile lui, la TV, pentru că nu pot veni să-l urmărească pe viu, din cauza pandemiei de COVID, şi sunt dispuşi să facă o ofertă pentru el”, a declarat Zvonko Milojkovic pentru AntenaSport.

 

De-a lungul carierei, Cosic și-a trecut echipe cunoscute în CV, precum ȚSKA Moscova, Steaua Roșie Belgrad, Pescara, Frosinone, Empoli și AEK Atena. Campion al Greciei cu AEK Atena, a înfruntat sezonul trecut în UEFA Champions League formații precum Bayern Munchen, Ajax Amsterdam și Benfica Lisabona

Cât face 2+34?
Declaraţia zilei

„Clar, cartele electronice RAT nu vor fi disponibile la toate punctele din Craiova pentru că, de exemplu, în unele zone, ni se sparge toneta și de două ori pe seară.  Vor fi disponibile în zonele centrale, cu trafic, ca să ne protejăm și noi”- Sorin Manda, City Manager. 

© Copyright 2008 - 2020 Lupa. Toate drepturile rezervate.