Sport
Urmașul lui Craioveanu la ”Submarinul Galben”? Spaniolii de la AS scriu că Villarreal este interesată de Mihăilă

În ediția de astăzi a cotidianului madrilen AS este un articol despre interesul lui formației din La Liga, Villarreal, pentru atacantul Universității Craiova, Valentin Mihăilă. În cazul unui transfer, jucătorul de 20 de ani ar fi urmașul peste ani al lui Gică Craioveanu la ”Submarinul Galben”, echipă pentru care ”Grande” a evoluat între 1998 și 2002, marcând 28 de goluri în 120 de meciuri. 

”În România se discută despre interesul lui Villarreal pentru Valentin Mihailă”, cotidianul As precizează: ”Tânăra extremă de de la Universitatea Craiova, echipă la care a jucat deja în ultimele două sezoane, este una dintre promisiunile campionatului. Mihăilă este unul dintre cei mai promițători jucători din ligă, în acest sezon având 19 partide și 4 goluri în liga națională, la care care își adaugă prezența în Europa League și în Cupa României. Mihăilă este unul dintre tinerii valoroși ai României, care a stârnit deja interesul unor echipe precum Deportivo Alavés, Ajax Amsterdam, Liverpool sau Cagliari” scrie celebrul cotidian spaniol.

Valentin Mihăilă are 7 goluri și 3 pase decisive în 25 de meciuri jucate în acest sezon pentru Universitatea Craiova, și 4 goluri în 4 partide la naționala under 21. 

 

Cât face 2+34?
Declaraţia zilei
"Suntem datori, poate în acest an de grele încercări mai mult decât oricând, să ne întoarcem la valorile și principiile care îi luminau pe înaintașii noștri, acum mai bine de un secol" -- Cosmin Vasile, preşedinte CJ Dolj ...
© Copyright 2008 - 2021 Lupa. Toate drepturile rezervate.