Sport
Universitatea şi Peluza Nord, meci caritabil de FIFA 20

Clubul Universitatea Craiova şi suporterii grupaţi în Peluza Nord organizează un meci caritabil de FIFA, unde vor vinde bilete, iar încasările se vor duce spre Spitalul Clinic de Boli Infecţioase.

"Peluza Nord Craiova și Universitatea Craiova, împreună în lupta contra COVID-19 printr-un un meci demonstrativ de FIFA 20, urmând ca suma obținută din vânzarea biletelor virtuale să fie donată Spitalului Clinic de Boli Infecțioase și Pneumoftiziologie "Victor Babeș" din Craiova. Fii și tu alături de noi și achiziționează-ți online bilet virtual pentru acest joc.

Meciul va fi transmis în direct pe canalul oficial de YouTube al clubului duminică, 29 martie 2020, începând cu ora 20:00.", stă scris în comunicatul Ştiinţei. 

 

Biletele la această partidă virtuală costă 10 lei, în timp ce o lojă are preţul de 500 de lei. Acestea pot fi achiziţionate de aici --> CLICK

Cât face 2+34?
Declaraţia zilei

„Clar, cartele electronice RAT nu vor fi disponibile la toate punctele din Craiova pentru că, de exemplu, în unele zone, ni se sparge toneta și de două ori pe seară.  Vor fi disponibile în zonele centrale, cu trafic, ca să ne protejăm și noi”- Sorin Manda, City Manager. 

© Copyright 2008 - 2020 Lupa. Toate drepturile rezervate.