Sport
Universitatea luptă în cupă și campionat în această săptămână! Programul oltenilor

Corneliu Papură și staff-ul său au definitivat programul pentru săptămâna aceasta. „Juveții” vor lupta atât în Cupa României, cât și în campionat. 

Ședințele de pregătire se vor desfășura în baza sportivă din Luncă, luni, marți, joi și sâmbătă dimineața și vineri după-amiaza. Delegația Științei se va deplasa cu avionul spre Iași, marți după-amiaza de pe Aeroportul Internațional Craiova. Întoarcerea la Craiova este programată miercuri seara după finalul jocului, tot cu o cursă charter. 

Politehnica Iași - Universitatea Craiova din sferturile de finală ale Cupei României se va desfășura miercuri, 4 martie 2020, de la ora 20:30, pe stadionul „Emil Alexandrescu” din Iași.

 

După deplasarea cu avionul de la Iași, oltenii vor pleca cu trenul spre Capitală sâmbătă după-amiază. Întoarcerea la Craiova este programată duminică seara după finalul jocului cu autocarul.

FCSB - Universitatea Craiova din etapa a II-a a Play-Off-ului Ligii I se va desfășura duminică, 8 martie 2020, de la ora 20:30, pe Arena Națională din capitală.

 

Câţi ani are o persoana care isi serbeaza majoratul?
Declaraţia zilei

„Clar, cartele electronice RAT nu vor fi disponibile la toate punctele din Craiova pentru că, de exemplu, în unele zone, ni se sparge toneta și de două ori pe seară.  Vor fi disponibile în zonele centrale, cu trafic, ca să ne protejăm și noi”- Sorin Manda, City Manager. 

© Copyright 2008 - 2020 Lupa. Toate drepturile rezervate.