Sport
Universitatea Craiova s-a despărţit de Fausto Rossi

Universitatea Craiova a anunţat că i-a reziliat contractul mijlocaşului italian Fausto Rossi, deşi acesta mai avea încă un an şi jumătate de contract. Adus la Craiova în vara anului 2017, Rossi a jucat numai 7 meciuri în tricoul alb-albastru, din cauza accidentărilor. El a revenit pe teren în acest sezon, dar a evoluat numai la echipa a doua. În vârstă de 27 de ani, Rossi a făcut parte din naţionala under 21 a Italiei care a jucat finala Euro 2013, sub comanda lui Devis Mangia. 

Comunicatul clubului craiovean în privinţa lui Rossi: "Clubul Universitatea Craiova și fotbalistul Fausto Rossi au decis de comun acord încetarea raporturilor contractuale. Îi mulțumim lui Fausto și îi dorim mult succes în viitor! Italianul Fausto Rossi s-a format ca fotbalist la juniorii grupării Juventus Torino. De-a lungul carierei profesioniste a mai evoluat în prima ligă din Spania la echipele Cordoba CF (25 de meciuri) și Real Valladolid CF (32 de meciuri), precum și în Serie „B” la Brescia (46 de meciuri) și Vicenza (28 de meciuri). Acesta a debutat la vârsta fragedă de 16 ani în naționala Italiei Under-17, bifând două partide jucate. Pentru reprezentativa țării sale Under-20 a jucat în trei meciuri. La Squadra Azzurra Under-21 a debutat pe data 1 iunie 2011 într-un meci cu selecționata Coastei de Fildeș Under-20. Cea mai importantă realizare din cariera de fotbalist profesionist a fost accederea în finala Campionatului European Under-21 din anul 2013. În primul „11” din finala pierdută cu Spania Under-21 se mai regăseau Immobile, Insigne, Florenzi și Marco Verratti. A îmbrăcat tricoul Științei în 7 partide, bifând în total 289 de minute.”

Câţi ani are o persoana care isi serbeaza majoratul?
Declaraţia zilei

„Clar, cartele electronice RAT nu vor fi disponibile la toate punctele din Craiova pentru că, de exemplu, în unele zone, ni se sparge toneta și de două ori pe seară.  Vor fi disponibile în zonele centrale, cu trafic, ca să ne protejăm și noi”- Sorin Manda, City Manager. 

© Copyright 2008 - 2020 Lupa. Toate drepturile rezervate.