Sport
Universitatea Craiova, prima victorie la Mediaş! Luis Niţu, gol la 18 ani

Universitatea Craiova a câştigat pentru prima dată în istorie la Mediaş, scor 3-2. Golurile alb-albaştrilor au fost marcate de Luis Niţu (min. 6), Bogdan Vătăjelu (min. 43) şi Alexandru Cicâldău (min. 57). Pentru gazde au înscris Cardoso (min. 42) şi Roşu (min. 88).

Meciul a început sub dominarea clară a Craiovei, iar Bogdan Vătăjelu a fost aproape de a înscrie la un minut de la start, însă şutul său a lovit bara. Puştiul provenit de la CSS Caracal, Luis Niţu, a marcat la al doilea său meci în Liga 1, cu o execuţie la colţul scurt. Jocul a mers bine pentru Ştiinţa până în minutul 42, când "Mitică" Cardoso a înscris cu un şut de la aproximativ 16 metri. 

Gazdele s-au bucurat doar un minut, pentru că Vătăjelu l-a învins pe Răzvan Pleşca, cu o super execuţie şi a readus-o pe Universitatea în avantaj înainte de pauză.

 

 

După reluare, Gaz Metan a părut că are controlul, însă decarul Cicâldău, cel ce a purtat şi banderola de căpitan la acest meci, a dus scorul la 3-1. În urma acestui gol, craiovenii au predat deliberat controlul partidei, iar medieşenii au redus din diferenţă în minutul 88, prin Neluţ Roşu. 

 

3-2 pentru Universitatea Craiova, iar Victor Piţurcă este la prima victorie în noul mandat ca antrenor în Bănie.

 

Care sunt majusculele din cuvântul : LupaMea?
Declaraţia zilei

„Clar, cartele electronice RAT nu vor fi disponibile la toate punctele din Craiova pentru că, de exemplu, în unele zone, ni se sparge toneta și de două ori pe seară.  Vor fi disponibile în zonele centrale, cu trafic, ca să ne protejăm și noi”- Sorin Manda, City Manager. 

© Copyright 2008 - 2020 Lupa. Toate drepturile rezervate.