Sport
Universitatea Craiova îşi trage un nou preparator fizic

Patronul Universităţii Craiova, Mihai Rotaru, ia noi măsuri la club. A adus un nou preparator fizic.

Rotaru l-a adus pe Rui Santos, fost preparator fizic al lui Reading şi nu este exclus ca oltenii să se mai întărească şi cu alţi preparatori. Cornel Blejan va rămâne în club. Santos a fost în tribune la meciul din olteni şi Sepsi, fiind îmbrăcat în treningul echipei.

 

Nu este adevărat că nu sunt mulțumit de preparatorul fizic. Cred în el, pentru că este un profesionist 100%. Nu suntem o echipă care să ne batem pe pressing sus. Vrem să construim pe cele 60 de minute în care am jucat de la egal la egal. Și FCSB, și CFR Cluj știau că noi nu ducem mai mult de 60 de minute“, spunea Mihai Rotaru la finalul jocului cu CFR Cluj.

Cât face 2+34?
Declaraţia zilei

Primăria Craiova a anunțat într-o postare pe Facebook că Poliția Locală a identificat șoferul care a mers cu mașina câțiva zeci de metri pe trotuar, joi, 11 februarie. Dacă în postarea inițială se spunea că oamenii legii au amendat șoferul și i-au ridicat mașina, ulterior reprezentanții Primăriei au revenit și au precizat că autoturismul șoferului a fost ridicat pentru că a parcat neregulamentar, fără legătură cu incidentul din ziua anterioară.

© Copyright 2008 - 2021 Lupa. Toate drepturile rezervate.