Sport
Universitatea Craiova, învinsă net de polonezii de la Zaglebie Lubin

În penultimul amical disputat în cantonamentul de iarnă, în Antalya, Universitatea Craiova a fost învinsă cu 3-0 de formaţia poloneză Zaglebie Lubin (locul 10 în liga internă).  Au marcat: Sirk (23), Starzynski (49) și Szysz (81). Evoluția juveților a fost una ștearsă, diferența de scor reflectând ce s-a întâmplat pe teren.

Cornel Papură a folosit în acest meci o echipa de rezerve, titularii fiind odihniți pentru amicalul de mâine, cu formația cehă Karvina, cel care va încheia stagiul din Antalya. 

 Au evoluat pentru Universitatea Craiova în partida cu Zaglebie Lubin: L. Popescu - Vlădoiu, Bălașa, Tiago, Mățel - Ivanov,  I. Popescu, Danciu - Bărbuț, Markovic (64 Juncu), Nițu.

În precedentele amicale din Antalya, Universitatea Craiova înregistrase următoarele rezultate: 2-0 cu Eintracht Braunschweig (locul 4 în Liga a III-a germană), 0-1 cu FC Aarau (locul 7 în liga a II-a elveţiană), 1-3 cu Pogon Szeczyn (locul 3 în prima ligă poloneză).

Primul meci oficial  în 2020 va fi cu Gaz Metan Mediaş, vineri, 31 ianuarie, de la ora 20, pe stadionul „Ion Oblemenco”.

Câţi ani are o persoana care isi serbeaza majoratul?
Declaraţia zilei

„Clar, cartele electronice RAT nu vor fi disponibile la toate punctele din Craiova pentru că, de exemplu, în unele zone, ni se sparge toneta și de două ori pe seară.  Vor fi disponibile în zonele centrale, cu trafic, ca să ne protejăm și noi”- Sorin Manda, City Manager. 

© Copyright 2008 - 2020 Lupa. Toate drepturile rezervate.