Sport
Universitatea Craiova, învinsă în Antalya de formaţia elveţiană Aarau

Într-un meci amical disputat în Antalya, Universitatea Craiova a fost învinsă cu 1-0 de formaţia FC Aarau (locul 7 în Liga a II-a din Elveţia). Unicul gol al partidei a fost reuşit în ultimul minut al primei reprize, din penalty, de elveţieni, după ce cu 20 de minute mai devreme Markovic ratase o lovitură de pedeapsă obţinută de Juncu. 

Până în minutul 60, Cornel Papură s-a bazat pe: L. Popescu – Vlădoiu, Bălaşa, Tiago Ferreira, Juncu – I. Popescu, Ivanov, Danciu – Bărbuţ, Markovic (37 Niţu), Baiaram.

În ultima jumătate de oră au jucat: Pigliacelli – Martic, Cosic, Acka, Măţel – Mateiu, Nistor, Cicâldău – Ivan, Roman, Mihăilă.

În primul amical din Antalya, alb-albaştrii au învins cu 2-0 formaţia Eintracht Braunschweig (Liga a III-a din Germania), scor 2-0.

Celelalte amicale ale echipei din Bănie:  Universitatea Craiova –  Pogoń Szczecin (locul 3 în prima ligă poloneză), pe 18 ianuarie, Universitatea Craiova –  Zagłębie Lubin (locul 10 în prima ligă poloneză), pe 23 ianuarie, Universitatea Craiova – Wolfsberger AC (locul 4 în prima ligă austriacă), pe 24 ianuarie. 

La ce ora se bea ceaiul de la ora 5?
Declaraţia zilei

„Clar, cartele electronice RAT nu vor fi disponibile la toate punctele din Craiova pentru că, de exemplu, în unele zone, ni se sparge toneta și de două ori pe seară.  Vor fi disponibile în zonele centrale, cu trafic, ca să ne protejăm și noi”- Sorin Manda, City Manager. 

© Copyright 2008 - 2020 Lupa. Toate drepturile rezervate.