Sport
Universitatea Craiova, implicată la un patrulater de fotbal virtual

Universitatea Craiova este prima participă din România care participă la un turneu internaţional de fotbal virtual. Ştiinţa joacă în Cupa Betano la FIFA 20, un patrulater de fotbal virtual, alături de alte echipe sponsorizate de Betano, respectiv PAOK Salonic din Grecia, şi Braga şi Maritimo Funchal din Portugalia. 

Pentru clubul din Bănie va evolua la joystick atacantul Mihai Roman, cel care participă şi la eCupa României, împreună cu Vali Mihăilă şi Cristi Bărbuţ.

Mihai Roman are doi adversari foarte bine cotaţi, cel puţin la fotbalul adevărat. Astfel, pentru PAOK va juca mijlocaşul Dimitrios Pelkas, care valorează pe transfermark 2,4 milioane de euro, pentru Braga va fi la comandă atacantul Ricardo Horta, cotat la 8 milioane de euro. În sfârşit, pentru Maritimo evoluează Pedro Pelagio, cotat la 300.000 de euro, la fel ca şi atacantul Craiovei care-i va fi adversar. 

Turneul este transmis joi, de la ora 19, pe pagina oficială de Facebook Betano România și pe canalul oficial de YouTube al Universității Craiova.

Programul complet al turneului: SC Braga - CS Maritimo, ora 19:00, CS Maritimo - SC Braga, ora 19:30, Universitatea Craiova - PAOK Salonic, ora 20:00, PAOK Salonic - Universitatea Craiova, ora 20:30, FINALA - ora 21:00

 

Cât face 2+34?
Declaraţia zilei

„Clar, cartele electronice RAT nu vor fi disponibile la toate punctele din Craiova pentru că, de exemplu, în unele zone, ni se sparge toneta și de două ori pe seară.  Vor fi disponibile în zonele centrale, cu trafic, ca să ne protejăm și noi”- Sorin Manda, City Manager. 

© Copyright 2008 - 2020 Lupa. Toate drepturile rezervate.