Sport
Universitatea Craiova - FC Botoșani se va juca săptămâna viitoare

FC Botoșani a primit astăzi rezultatele testelor pentru coronavirus, iar acestea au ieșit negative, astfel că Liga Profesionistă de Fotbal i-a putut programa pe moldoveni.

Vinerea trecută, Universitatea Craiova - FC Botoșani ar fi trebuit să fie prima partidă oficială a sezonului după o pauză de trei luni, însă sorții nu au ținut cu cele două echipe. Medicul echipei oaspete a fost testat pozitiv, astfel că s-a decis ca meciul să fie amânat, iar moldovenii să facă din nou un test. Rezultatele au venit astăzi, astfel că aceștia vor putea juca sâmbătă, de la ora 20:00, cu CFR Cluj. De asemenea, duelul dintre Știința și Botoșani se va juca marți, 23 iunie, începând cu ora 20:00.

 

"La momentul ăsta ştim că toate testele sunt negative, aşa că echipa FC Botoşani va putea fi programată. Aşteptăm o confirmare oficială de la DSP, dar consideră că acest lucru este mai degrabă ceva care ţine de birocraţie. Dacă nu se întâmplă nimic, şi nu văd ce, FC Botoşani - CFR Cluj ar trebui să se dispute sâmbătă, iar restanţa cu Universitatea Craiova marţea viitoare", a precizat pentru Digi Sport Justin Ştefan, secretarul general al LPF.

Câţi ani are o persoana care isi serbeaza majoratul?
Declaraţia zilei
"Suntem datori, poate în acest an de grele încercări mai mult decât oricând, să ne întoarcem la valorile și principiile care îi luminau pe înaintașii noștri, acum mai bine de un secol" -- Cosmin Vasile, preşedinte CJ Dolj ...
© Copyright 2008 - 2021 Lupa. Toate drepturile rezervate.