Sport
Universitatea Craiova - FC Botoşani - avancronica LPF şi brigada de arbitri

Partida de astăzi, ora 19.15, de pe "Ion Oblemenco", dintre Universitatea Craiova şi FC Botoşani, va fi arbitrată de Horaţiu Feşnic, din Cluj Napoca, cu asistenţii: Mircea Grigoriu din Bucureşti şi Mihai Marica din Bistriţa, iar rezervă va fi Iulian Călin din Argeş. Observatori: Marian Salomir din Cluj şi Marian Bucurescu din Bucureşti. Ultimul meci al Ştiinţei arbitrat de Feşnic a fost finala Cupei României, câştigată cu 3-2, după prelungiri, contra Astrei. 

Avancronica LPF a meciului de astăzi: 

"Universitatea Craiova - FC Botoşani, duminică, 1 august – ora 19.15

Cele două echipe s-au mai întâlnit de 20 de ori în principala competiţie internă, de opt ori s-au impus oltenii, de șapte ori au câştigat botoşănenii, iar alte cinci partide s-au terminat la egalitate.

Palmares cu Universitatea Craiova gazdă: 10 meciuri - 7 victorii Universitatea Craiova - două remize - un succes FC Botoşani.

Primul joc a avut loc în stagiunea 2014/2015, când Universitatea Craiova a câştigat pe teren propriu cu 2-1 (1 noiembrie 2014).

Întâia victorie din contul moldovenilor a venit pe 2 mai 2015, FC Botoşani - Universitatea Craiova 2-0 (marcatori: Acsinte, Batin).

Cea mai recentă întâlnire directă: 9 mai 2021, Universitatea Craiova - FC Botoşani 2-3, goluri înscrise de Dan Nistor, Andei Ivan, respectiv Mahmoud Al Mawas, Andrei Chindriş şi Enriko Papa.

Mediile de vârstă

Universitatea Craiova - 26 ani şi 6 luni;

FC Botoşani - 25 ani şi 7 luni.

Laurenţiu Reghecampf a revenit în Liga 1 după mai bine de patru ani. Cu două titluri câştigate cu FCSB (2012/13, 2013/14), acesta se alătură lui Marius Şumudică şi Gheorghe Hagi pe lista tehnicianilor campioni în România ca antrenori.

Palmaresul lui Reghecampf în Liga 1 cuprinde 156 jocuri - 90 victorii - 38 remize - 28 înfrângeri."

Câţi ani are o persoana care isi serbeaza majoratul?
Declaraţia zilei
"Suntem datori, poate în acest an de grele încercări mai mult decât oricând, să ne întoarcem la valorile și principiile care îi luminau pe înaintașii noștri, acum mai bine de un secol" -- Cosmin Vasile, preşedinte CJ Dolj ...
© Copyright 2008 - 2021 Lupa. Toate drepturile rezervate.